Ses Hizmetleri Yanıt Vermiyor Hatası

DrChopp

Kilopat
Katılım
23 Mayıs 2015
Mesajlar
50
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar benim sorunum bugün sabah saatlerine kadar bilgisayarımdan ses gayet iyi bir şekilde geliyordu. Ancak birden bilgisayar donup kaldı ve tekrardan açtığımda ise, windows ses simgesi kırmızı bir çarpı şeklinde gözükmeye başladı. Tıkladığımda ise ''Ses hizmetleri yanıt vermiyor.'' Hatasıyla karşılaşıyorum.

Dipnot: Aygıt sürücüsünden güncellemeye çalışınca hata kodu 10 diye bir hata alıyorum yardım ederseniz teşekkürler.
 
BIOS güncel değil. Güncelleyin. Destek: B150M BAZOOKA | MSI Türkiye | Motherboard - The world leader in motherboard design

Ardından başlat çalıştıra (Win+ R) services.msc yazıp enterlayın. Hizmetler bölümünden önce "Windows Ses" kısmını seçip "Hizmeti yeniden başlat" yapın. Ardından "Windows Ses Bitiş Noktası Oluşturucu" kısmına gelip ona da "Hizmeti yeniden başlat" yapın.

Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Ses aygıtını güncelleyin. http://download.msi.com/dvr_exe/realtek_hd_audio.zip
 
BEYLER BENİM BİLGİSAYARIMA KOLA DÖKÜLDÜ HERŞEYİ DENEDİM FELAN EN SONUNDA AÇILDI ŞUAN PAŞA GİBİ FAKAT HAPORLOR ÇALIŞMIYOR BİZDE BLUETHOOTLA BAŞKA BİR HAPORLÖRE BAĞLAYIP AKILLILIK YAPTIK FAKAT DEĞİŞİK ŞEYLER ÇIKTI ÖRNEĞİN HANGİ AYGITI KULLANMAK İSTERSİNİZ FELANFİLAN AYNI ARKADAŞTAKİ HATA ...... EN SONUNDA TIKLADIM BİR ŞEYE..... SES YERİNDE KIRMIZI ÇARPI VE BAĞLI HAPORLOR VEYA KULAKLIK YOK DİYOR DENEDİM ÇOĞU ŞEYİ AMA O KIRMIZI İŞARET KALKMIYOR LÜTFEN YARDIM EDİN :(
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı