iPhone 6S Plus vs iPhone 7

FoLLow35

Hectopat
Katılım
4 Eylül 2016
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Çok kararsız kaldım arkadaşlar. Beni en az 3 sene götürecek bir telefon olsun istiyorum ama bütçe sıkıntım var. 7 Plusa bütçem yetmiyor. Sizce iPhone 6S Plus mı alsam yoksa iPhone 7 mı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İphone 7 öneririm. İphone 6s plus modeli oldukça büyük bir telefon ve cepte taşınması erkekler için oldukça sıkıntılı. Ama 6s inde hala gideri var. İphone 6s ya da 7 arasında bir seçim yapmanızı öneririm.
 
6S ve 7 her ikisi en az 5-7 sene çıkartabilecek cihazlar. Apple kalitesine güvenin, her zaman yeniliğe açık biriyseniz tabi 7'yi seçmeniz daha iyi olacaktır.
 
oyun oynamayı video izlemeyi seviyorsan ve geniş ekran seviyorsan plus model daha iyi olur senin için ben 6 plus kullanıyorum geniş ekran bana sorun yaratmıyor üstüne telefonu korumak için biraz kalın kılıf kullanıyorum ama seni bilemem fakat 7 benim hoşuma gitmedi kulaklık jak girişi işlemci sesidir felan biraz beklemeni tavsiye ederim belki apple bu ses konusunda bir çözüm bulabilir bulamazsa alınmaz o telefon sinir eder 6s şuan iyi telefon tabi 7 kadar donanımı iyi değil fakat bu sana bişey hissettirmez çünkü ios cihazlarının hepsi uzun süre sana istediğini vericek kapasitede bu 4-5 yıl oluyor genellikle günümüzde 4s kullanan çok kişi var
 
Neden sadece Apple tercihiniz olsun ?, sırf Apple olması için alıyorsunuz ve MacBook gibi olacak İphone 7. Hızlı sarj desen yok, kulaklık girişi desen yok ve kulaklık girişi olmasada 6S kalınlığında neredeyse. Onun yerine telefon pazarında zirvede bulunan Samsung gibi markalar tercih edebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı