LoL - DotA 2 - CS:GO Dışında Oyun Önerisi

Beratttss

Kilopat
Katılım
21 Aralık 2015
Mesajlar
2.003
Makaleler
2
Çözümler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
LoL, DOTA 2 , CS GO gibi oyunlar artık canımı sıktı. Oynaması bedava olan oyun önerebilir misiniz ? LoL ve DOTA 2 gibi oyunlardan çok sıkıldım değişik tarzda oyun önerilerinizi alabilirm.
 
@cagdascelen 11 Ekim'den sonra da ücretsiz. Sadece ekim ortalarına kadar ücretsiz dağıtılıyor. Ondan sonra parayla almak gerekecek. Bu ücretsiz süreçte oyunu kütüphanesine ekleyenler, sonsuza kadar oyunun lisanslı sahibi haline gelecek.

@Beratttss yeni bir oyun gördüm Steam'de, ismi Battlerite. Henüz erken erişimde. Bir incelemeni tavsiye ederim. Refleks ve takım oyunu üzerine kurulu, Heroes of the Storm görünümlü bir oyuna benzettim. %96 olumlu oy var.
 
Zula düşünmüyorum P2W çünkü. TF2 efsanedir oynarım arada. Paladins ve Yunus Abi'nin dediği Battlerite oynuna bakacağım. The Crew olayına gelirsek malesef indiremem çok yüksek boyutlu ben bekleyemem o kadar. Hem AKK var :D
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı