Çözüldü Sierra Kurulumda Prevent idle sleep list: IODisplayWrangler Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AlperenAtasay

Hectopat
Katılım
20 Eylül 2016
Mesajlar
29
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bende oradan yükledim fakat şuanda "Prevent idle sleep list: IODisplayWrangler+ (1)" mesajından sonra sürekli reboot ediyor bilgisayarı, aşamadım sorunu.

Sistemim :
  • Intel i3
  • Intel HD4000
  • 4gb RAM
 
Boot Args kısmına -v dart=0 kext-dev-mode=1 rootless=0
SMBIOS kısmında Mac kimliklerini tek tek deneyin. MacBook Pro 9,2 gibi
 
Bende oradan yükledim fakat şuanda "Prevent idle sleep list: IODisplayWrangler+ (1)" mesajından sonra sürekli reboot ediyor bilgisayarı, aşamadım sorunu.
Bu da ilginç. Bu sorun genelde sistem uyku sorununda ortaya çıkar. Sen temiz kurulum mu yapıyorsun?
USB / EFI / CLOVER / Kexts / Other içinden FakeSMC ve NullCPUPowerManagement.kext dışındaki kextlerin yedeklerini aldıktan sonra denedin mi? Buna ek olarak boot without cache seçeneği ile boot etmeyi dene.
 
Sonunda engelim kalktı. Montezuma, Sierra sürümünü yüklerken "System boot up in nanotimes" hatası alıyordum, kextleri yedekleyip denememi söylemiştin ve bu şekilde çalışmıştı fakat kurulumdan sonra boot etmeye çalışırken bu hatada takılmaya başladı ve bi türlü çözüm bulamadım.Şuanda El Capitan sürümündeyim.Sierra kurulumunu .APP dosyasından çalıştırdım fakat gene aynı sorun : "System boot up in nanotimes". Kextleri tekrar kaldırıp denesem kursa bile gene "Prevent idle sleep list"'den sonra restartlamaya başlayacak.
 
Temiz kurulum yapıp dene. Aldığın prevent idle.. uyku ile alakalı sorun ve buda El Capitan ile alakalı.
 
Temiz kurulum yapıp dene. Aldığın prevent idle.. uyku ile alakalı sorun ve buda El Capitan ile alakalı.

Temiz kurulum falan denedim hdd'yi defalarca formatladım sonuç hep aynı. Kextleri silersem bu hata silmezsem system uptime in nanotimes hatası acaba donanımım ile işlemcim ilemi alakalı bir sorun? Usb'ye de tekrar tekrar kurulum yaptım değişen birşey yok.
 
Kullandığın Sistem Kimliği, kurulumda kullandığın Portlar da hatalar almana sebep olabilir.
 
Usb 2.0 portunu kullanıyorum sistem kimliği olarak Macbook Pro 8.1 olması lazım iMac15.1'ide denedim etki yok.Forumda benden başka "system uptime in nanotimes" sorunu yaşayanlarda var ama dediğin kext silme yöntemiyle sorunları tamamen çözülüyor, bende neden çözülmedi anlamadım.Birde "prevent idle sleep list" belki sorun olmayabilir bu sadece gördüğüm en son mesaj.
 
Bugün deneyip yazarım.Şuanki durumum kurulumu başlatırken "Prevent idle sleep list" te takılıyor, denedikten sonra sonucu belirtirim.

Eğer güvenli modda açmazsam birtakım hata ve normal mesajlardan sonra "System uptime in nano seconds" hatası alıyorum güvenli modda ise gene aynı hatada, "prevent idle screen list" te takılıyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı