1500-2000 TL arası telefon tavsiyesi

Murat Gündüz

Kilopat
Katılım
1 Ekim 2016
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Elimde ortalama 2000 lira param var. Bugün telefon alacam ne almalıyım ? LG V10 veya LG G4 olabilir mi ? Hangisini tavsiye edersiniz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence kesinlikle Android'den uzak durmalısın. Ne sorun oluyorsa Android telefonlar da oluyor. İOS almanı öneririm. Iphone SE mesela. Yakın zamanda kullandığım Android telefonumu satıp hemen İphone alıcağım. Zamanın da Iphone 6 kullandım fakat hassaslığından dolayı sattım ve pişman oldum. Benim sana önerim kesinlikle İOS.
 
Teknoloji şans işidir, hangi telefonu alsan da kimse sana bu telefonun sende sorun yaratmayacağının garantisini veremez. Android modellerinde daha çok sorun çıkmasının nedeni Android modellerinin kötü olduğundan değildir, Android piyasası çok daha geniş bir kitleye sahiptir. Üst seviye Android amiral gemileri İOS modellerinden daha iyi seviyede.
 
Seviyesi iyi fakat ne olursa olsun kasıyor.. Arkadaşım S7 EDGE sahibi 7-8 oyun ve 3 4 tane sosyal medya uygulaması var ama şuan telefon kasıyor. Bende Iphone 6 varken 10'u geçik oyun, 4 tanede sosyal medya vardı bir kere bilene kastığını görmedim. Zaten 2015 yılının en iyi işletim sistemi İOS seçildi diye biliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı