i5 6402P ve GTX 950 LoL Performansı

Tabiki verebilirim. Alıntı yapmanız yeterlidir bildirim düştüğünde bakarım hemen.
Dediğiniz ekran kartını koydum. Böyle olursa daha iyi olur değil mi ? Eksik bir şey yok. Güç kaynağı falan yeterli. Ve birde Lol tarzı oyunlarda kaç fps alırım ?
 

Dosya Ekleri

  • rx 470.png
    rx 470.png
    66,6 KB · Görüntüleme: 75
İstanbul'da yaşamıyorum. O yüzden zaten vatandan topluyorum. Ana kart ekran kartının performansını engellemez değil mi ?
Merhaba,
Topladığınız sistem için bu anakart performansı etkilemez. Performansa etki etmesi için i5 6600K veya i7 6700K gibi "K" ibareli veya güçlü bir işlemci almanız gerek. Bu kartta da x16 PCI desteği var ekran kartları için. Yani tam performans alabilirsiniz.
Benim tavsiye ettiğim sistemden farklı olarak sadece kasa değişmiş sanırım. Vatan üzerinden tavsiye etmiştim ilk sayfada.
Sizin topladığınız sistemdeki kasayı bununla değiştirmenizi tavsiye ederim:
EVEREST RAMPAGE 88 GAMING 600W SİYAH USB 3.0 MidT ATX KASA
Sizin kasanız 500W PSU'ya sahip ve büyük ihtimal PCI güç çıkışı olarak 6 portlu tek bağlantı vardır. Bu kasa üzerinde 8 portlu PCI güç çıkışı var. Ekran kartınız ile uyumludur. Ekran kartında da 8 port güç girişi mevcut.
Onun dışında sisteminiz gayet güzel. Şimdiden hayırlı olsun :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı