i3 6100 ve RX 460 Sistem

@Deadpool1533 Kardeşim al diyorsun ama sanki aynı fiyatta ben mi almıyorum. Bütçem kısıtlı ayriyetten çok ağır oyun oynamıyorum Fifa, GTA5 falan oynarım, bunlar için fazla yüksek ve pahalı kart almaya gerek yok heralde
 
@Deadpool1533 İşte o yüzden diyorum ya GTX960 dan çok az daha iyi diye bu kadar güç harcayan kart almaya gerek varmı diye :) 950 de işimi görür ama almışken biraz daha iyi olsun en azından 4-5 yıl beni götürsün diye.
 
@KadirSMZ Dostum linki veriyorum buyur, daha az çıkartacağını sanmıyorum. Ayrıca R9 ortalama 5-6 FPS daha iyi çoğu oyunda ama asıl sorum bu kadar az FPS için 70 W daha fazla harcayan bir kart almaya değer mi GTX960'a kıyasla. Link: Sinerji DCS380 i3-6100 8GB 1TB R9 380 (Asus)
İlginç bir şekilde daha ucuza geliyor. 8 lira daha vererek mouse pad almak istersen sepete ekleyip toplatabilirsin. :D
Adsız.png

Kartı tam güçte kullanırsan 70 W daha fazla harcayacaksın. Anladığım kadarıyla çok ağır oyunlar oynamıyorsun. O yüzden hiç bir zaman bu kadar güç harcamayacaksın. Zaten tam güçte kullansan bile 70 W senden 6 ayda 40 lira falan götürür. Seçim senin.

Sabit diskin yukarısı boş yani.

Kardeş demek istediğim şu yani :Eki Görüntüle 191881

Senin ki de böyle mi ?

Yukarıda kırmızı SSD var senin kasanda da böyle bir yer var mı ?
Hocam bendeki disk yuvaları hem HDD hem SSD takılacak şekilde yapılmış. Resimdekiyle hemen hemen aynı. Sadece bende HDD üstte.
 
@KadirSMZ 70 W eğer elektrik faturasına o kadar az etki ediyorsa sorun değil o zaman. PC toplayan biri eğer elektrik faturasını siz ödüyorsanız GTX960, babanız ödüyorsa R9 380 alın demişti bende çok elektrik yer diye şüphede kalmıştım :)
 
@KadirSMZ 70 W eğer elektrik faturasına o kadar az etki ediyorsa sorun değil o zaman. PC toplayan biri eğer elektrik faturasını siz ödüyorsanız GTX960, babanız ödüyorsa R9 380 alın demişti bende çok elektrik yer diye şüphede kalmıştım :)
Bu sistem ile ortalama bir kullanımda zaten 250-300 W güç tüketeceksin. 70 W koymaz. :D

Çok teşekkür ederim. Peki başka oyun testleri yapacak mısın ?

Kafamda iki soru var Sapphire vs Gigabyte.
Oyun testleri için şu anda kesin bir şey söyleyemem. İlerleyen zamanlarda bakalım. Ben Gigabyte'dan memnunum. Bu güne kadar fanların sesini duymadım. Performansından zaten bahsettim. Sapphire ile ilgili fazla bilgim yok. Ama onun da başarılı olduğunu okudum. Yani fiyata göre seçim yaparsan bir şey kaybetmezsin.
 
@KadirSMZ hocam şu videoya bakabilir misin ? Niye Sapphire ve Gigabyte arasında bu kadar fark var ? Acaba videoda yazan değerler başka değerler mi ? Bakabilir misin ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı