Sapphire vs MSI vs Asus RX 470

Sapphire Evga gibi yalnızca tek bir firmadan ekran kartı üreten bir firma. Yani Evga'nın nasıl AMD ekran kartı yoksa, Sapphire'nin de Nvidia ekran kartı yok .Bu yüzden bence Sapphire.
 
Frekans hızı farkı 20-30 MHz olsa ne olacak? Bu fark oyunlarda 1 FPS bile oynatmaz. Zaten isterseniz MSI'ı da kolay bir şekilde overclock edip aynı seviyeye çıkarabilirsiniz.
 
i5 6500 sistem kurdum parçaları yakın zamanda alacağım. Ekran kartı için de Rx470'e karar verdim. Technopat Sosyal'de gezerken diğer arkadaşların yorumlarından, konularından vs. Sapphire almaya karar verdim. Fakat birkaç yorumda çok ısınıyor gibi yorumlar gördüm. İnternette de gezerken MSI'ın soğutmasının çok daha iyi olduğunu ve Sapphire'in 80 derecelere kadar çıktığını söyleyenleri de gördüm.

Sonuç olarak kafam iyice karıştı. Asus'ta zaten pek gönlüm olmasa da MSI ve Sapphire arasında çok kaldım. Sizlere güvenerek ne almam gerektiğini kararlaştıracağım. Rx470 için Sapphire, MSI veya Asus hangisini önerirsiniz?
SAPPHİRE denen Allahın belasından uzak dur !!
 
Aslında biraz da şansa bağlı. İllaki her markadan bir şikayet duyarsın. Bana kalırsa aynı modelse ucuzunu tercih ederim. Fakat MSİ markası, diğerlerine göre daha az şikayet ediliyor diye biliyorum. Bu bağlamda MSİ en doğru tercih olacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı