Yeni Toplanan Sistemde Ekrana Görüntü Gelmemesi

108971

Kilopat
Katılım
26 Nisan 2016
Mesajlar
934
Makaleler
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Dün Vatan'ın MOİ mağazasından bilgisayar parçaları satın aldım. Her şey tamam eve döndük bilgisayarı gayet iyi bir biçimde monte ettik kasaya. Her neyse tam tamına ciddi anlamda 2 saattir ekrana görüntü gelmesi için uğraştık. Ne onboard DVI bir işe yarıyor ne de ekran kartının HDMİ çıkışı işe yaradı. Bu gün mağazaya babam iş çıkışı götürecek. Kutuları aldığımızda ekran kartı ve ana kartın kutusunda bant yoktu ama statik poşette vardı. Bios ekranına dahi giremiyoruz. Sizce sorun neyden kaynaklanıyor ve değişim yaparlar mı ? İyi günler dilerim.
MOİ : Mall of İstanbul.
 
Sistem özelliklerini belirt, uyumlu olmayan bir şey olabilir. Kasanın içini komple gösterecek şekilde bir görsel ekle.
 
Sistem özelliklerim :
MSİ RX480
MSİ B150 Gaming M3
İntel Core i7
Gskill Aegis 8 GB DDR4 2133 MHz Bellek
Zalman ZM700-GLX
Western Digital Blue 1 TB 64 MB Cache 7200 RPM
Zalman MS8000 ATX Kasa
Sistem özelliklerim bunlar, kasa içi görüntü atamam zira şuan araba da ve sabah kasayı aldığı arabaya koydu ve de iş çıkışı aldığımız yere götüreceğini ve sorunlar var mı diye araştırmalarını isteyeceğini söyledi. Sizce sorunlu olan parçayı değiştirirler mi dersiniz ?
 
Anakart'da sıkıntı varmış gibi gözüküyor. Ama yinede anakart ve işlemcinin güç kablolarını bağladığınıza emin olun.
 
Arkadaşlar problemi çözdük meğerse sistem çalışıyor ama bizim ekranlarımız algılamıyor imiş. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı