4000 TL Sistem Toplama

blgeee

Kilopat
Katılım
24 Ekim 2016
Mesajlar
48
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar araştırıp bi kurulum yaptım siteler aracılığıyla. Sizce hangisi daha mantıklı ve iyi ?

İ5.png
İ7.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Asus GTX 1060'ı Mafia 3 hediyeli olduğu için mi alıyorsunuz ?

Bence Gigabiyte yerine MSI ya da ASUS kullanın.

Bu arada bence biraz düzenleme ile 1. sistem toplanabilir. :)
 
işlemci 6700k nın fiyatını hangi siteden aldınız öğrenebilri miyim
Bence i7 6700 eklenip B serisi bir anakart koyulabilir. SSD bu devirde şart. 4000TL lik bir sisteme koyulmalı. OC yapmayacaksanız ya da temel amaç oyun ise boşuna i7 K ibareli bir işlemci alıp + Z serisinden bir anakart almaya gerek yok diye düşünüyorum.
Ayrıca sıvı soğutma sistemde göremedim?
 
Eksiklikler var belliki, Anakart öneriniz nedir ? ayrıca işlemciye sinerji den baktım.
 
Anakart önerim Asus Z170 Gaming Pro olacak. Tam bir overclock canavarı ve overclock yapmam diyorsanız da ki buna oldukça müsait bir kayıp yaşamazsınız. Belleklerinizi kaliteli takarsanız 3000 MHZ tavsiyem olacak bu anakart için. Ortasında hemen ekran kartını taktığımız PCI-E slotunun üstünde ses kartına dogru giden ledler var ve kırmızı renkteler. Yanıp sönerek size harika bi görünüm sağlıyor. Kasamda mavi ledli fan, tavsiye ettigim anakart ve Sapphire Rx480 nitro+ 4GB modeli var. Ekran kartının da ledleri ile birlikte kasada küçük bir şölen yaşıyorsunuz. Tabii zamanla bakmıyorsunuz... :)
 
Öneriniz için teşekkürler. önerdiğiniz anakart biraz pahalı gibi. aynı zamanda rx serisi değilde 1060 6GB kullanmayı düşünüyorum bundada asusmu msi mi diye aklımda soru var ama asus daha iyi gibi.

Bu şekilde tekrar düzenledim önerilere göre ama, olmuş mu? Ve aynı zamanda birden 4250 tl biraz beni zorlayabilir parçaları kısım kısım almayı düşünüyorum sizce eksisi nedir bu durumun? Örneğin bu ay ram ve anakart gelecek ay işlemci diğer ay ekran kartı gibi.
Ekran Alıntısı.PNG
 
Öneriniz için teşekkürler. önerdiğiniz anakart biraz pahalı gibi. aynı zamanda rx serisi değilde 1060 6GB kullanmayı düşünüyorum bundada asusmu msi mi diye aklımda soru var ama asus daha iyi gibi.

Bu şekilde tekrar düzenledim önerilere göre ama, olmuş mu? Ve aynı zamanda birden 4250 tl biraz beni zorlayabilir parçaları kısım kısım almayı düşünüyorum sizce eksisi nedir bu durumun? Örneğin bu ay ram ve anakart gelecek ay işlemci diğer ay ekran kartı gibi.Eki Görüntüle 196439
İlk olarak SSD ve ekran kartını kaldırabilirsin. Tabi işlemcinin ekran kartını idarelik kullanabilirsin. Veya hepsini bir anda almak istersen işlemciyi düşürüp, ekran kartınıda RX 480 yapabilirsin. Ramin frekansınıda 2400 MHz'e düşürüebilirsin.
 
Bunu öneririm. Bu arada ramlar 16gb miktarı iki yaptım seçeneklerde.
4000 tl sistem alternatif 2.PNG


Bütçeni 200 tl daha artırırsan gtx 1070 li sistem toplayabilirsin. ( Bu arada ramlar 16gb miktarı iki yaptım seçeneklerde.)
4000 tl gtx 1070 sistem.PNG
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı