18 Yas Alti Banka Hesabi Icin Banka Onerisi

RochonZ

Kilopat
Katılım
24 Ekim 2016
Mesajlar
74
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Lisede Stajyerim. Ordan kazandığım paraları evimde cebimde taşıyacağıma banka hesabina aktarmak istiyorum ve bunun içinde hesap açtırmayı düşünüyorum. Para yatıracağım gerektiğinde çekeceğim olmadı havale yapabileceğim bir banka arıyorum. Sanırım 18 yaşından küçüklere açılıyor böyle hesap fakat İnternet Şubeciliği kullanamıyorum diye okudum ama olursa iyide olurdu. Dediğime uygun ek olarakta böyle harcadıkça bonus veren v.s kartlar var mı ? Hangi bankaya gitmem lazım ? 3 tane banka duydum ama Vakıfbank - İşbankası - Akbank. Bunlardan yada başka hangisini önerirsiniz ? Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
 
Kafana göre iş yapamazsın, staj yaptığın yerdeki ilgili kişilere hangi bankayla veya bankalarla çalıştıklarını soracaksın.
 
Yapıkredi Play Card. Vasi ile kendine ait hesap açabiliyorsun. Lise 1'deyken açtım, 7 yıldır kullanıyorum. Bir kuruş kesinti yada masraf ödemedim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı