Vodafone tarafından hem taciz hem dava ediliyorum

Katılım
29 Aralık 2018
Mesajlar
1.082
Makaleler
3
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu aralar tarifemin bitmesi dolayısıyla devamlı aranıp duruyorum, günde 2-3 kere ve artık bıktım. Önceden de diğer müşteri hizmetleriyle görüştüm kaç kere. Ve aranmak istemediğimi, söyledim kaç kere.
Ama devamlı aranıp aranıp duruyorum, tarifemin bitişine 3 ay kala beridir arıyorlar. En sonda gene farklı bir numara aradı, 542 542 00 54, ve ben telefonu açınca biliyorum ki, bekletip kapatacaklar, gene bunlar aradı bıktım. O sırada hat müşteri hizmetlerine bağlandı ve sizi dava edeceğim deyip direk kapattı, başıma bir şey gelir mi?

( Ayrıca Vodafone hem çekmiyor hem pahalı. :D )

Edit, mod arkadaş en önemli kısmı kesmiş, numara aradığında "gene bunlar aradı, bıktım bunlardan (temel küfür)" şeklinde konuştum, sadece küfür kısmını duydular. Temel küfür dediğim ise, noktalama işareti yerine kullanılan kelime öbeği.
 
Son düzenleme:
Benim tarifemin bitmesine 1-2 gün kaldı hiç aramıyorlar belki uygun tarife sunarlar diye bekliyorum ama umurlarında değilim galiba. Zaten berbat bir operatör.
 
Aynı numaradan ben de aranıyordum engelledim ve bir daha başka yerden aranmadım.
Normalde farklı bir numaradan aranıyordum, geçen yıl tarife için, engelledim. Bir daha aranmamıştım, sonra bu yıl gene aradılar, engelledim, bu sefer son 2 haftadır, bunlar türedi.

Benim tarifemin bitmesine 1-2 gün kaldı hiç aramıyorlar belki uygun tarife sunarlar diye bekliyorum ama umurlarında değilim galiba. Zaten berbat bir operatör.
Gerçekten öyle bıktım bu operatörlerden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı