maalesef.İnsanlarımızın aklı troll ve toksikliğe çalışıyor sadece.
maalesef.İnsanlarımızın aklı troll ve toksikliğe çalışıyor sadece.
Yaklaşık 1 sene önce okulda tanıştığım bir kız arkadaşımı ve beni rahat bırakmıyor.
Kapatma bence para harcıyor o mesajları atmak için para kaybettiriyorsun işteYa arkadaşlar bu kız sesli mesaj bırakıp bırakıp duruyor kayıtlı olmayan numaraların beni aramasını nasıl kapatırım?
Dinlersem ben para kaybediyorum o atınca kaybetmiyor diye biliyorum.Kapatma bence para harcıyor o mesajları atmak için para kaybettiriyorsun işte![]()
İkimiz de 16 yaşındayız hocam.Git şikayette bulun, korkudan evden bile çıkmaz. Böyle bir şey yaptığına göre kızın yaşının küçük olduğunu düşünüyorum.
Yaklaşık 1 sene önce okulda tanıştığım bir kız arkadaşımı ve beni rahat bırakmıyor. Instagram'dan engelliyorum yeni hesap açıyor. WhatsApp'dan engelliyorum farklı numarayla yazıyor. Telefondan engelliyorum farklı numaralardan arıyor. Aklınıza her türlü gelebilecek platformdan yazıyorlar. Ne yapmam lazım? (dalga geçme amaçlı yazıyorlar)
İkimiz de 16 yaşındayız hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.