Çekirdek bağımlılığım var

Lasty

Decapat
Katılım
28 Mart 2021
Mesajlar
928
Makaleler
1
Çözümler
5
Birkaç yıldır devam eden bir alışkanlık bu. Günde 500 gramlık paketin dibini bazen görüyorum. Fazlasının sağlığa zararlı olduğunu bilmeme rağmen O doyma hissiyatı, duraksama hiç gelmiyor. Nasıl bir çözüm bulabilirim?
 
Birkaç yıldır devam eden bir alışkanlık bu. Günde 500 gramlık paketin dibini bazen görüyorum. Fazlasının sağlığa zararlı olduğunu bilmeme rağmen o doyma hissiyatı, duraksama hiç gelmiyor. Nasıl bir çözüm bulabilirim?

İçinde Çin tuzu var, bu yüzden 5 paket de yeseniz doymazsınız. İsterseniz bir tabağa yarı tuzlu yarı tuzsuz çekirdek koyun, öyle yiyin 3 5 gün. Sonra yavaş yavaş sadece tuzsuz çekirdek yiyin sonrasında bırakın 1 ay da biter bu alışkanlık.
 
Afiyet olsun. Şöyle bir seçenek de var bir yiyecekten soğumanın en iyi yolu aslında onu kusana kadar yemek. Kendini durdurmadan yediğin noktada seni durduran şey vücudunun fiziksel sınırı olacaktır bir noktada gıdayı abartırsan artık o zehre dönüşür ve dışarı atılmak istenir. Sonrasında da soğursun muhtemelen. Ha ama tuzlu bir şeyi abartmak da tehlikeli olabilir tansiyonun bir anda çok yükselebilir haberin olsun.

Yine de en iyi tavsiye, durumun çok ciddi olduğunu ve hayatını etkilemeye başladığını düşünüyorsan bir profesyonele danışmak olur herhalde.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı