En iyi termal macun önerisi

Maxtor GT8 11wmk termal macun mükemmel hem PS4 Pro'da kullandım hem de 6900 XT de süper sonuçlar veriyor fiyatına göre mükemmel.
 
Çok fena pump out oluyor bu macun. Kaliteli bir macun değil.

Öyle bir macun olmalı ki pump out minimal olmalı. Dizüstü kullanıyorum ama aşırı güçlü bir işlemciye sahibim bunu soğutmak desktopta bile zor olurdu.

Bu arada Kryonaut ve Cooler Master'ların çoğu dizüstünde pump out yapıyor arkadaşlar. Bir türlü seçemedim ben de. i7-7700HQ'da Cooler Master kullandım daha da rezil oldum yani.

Bu adamların en iyi macunu bu mu? Bunlar dizüstünde pump out yapmıyormuş evet ben de duydum gördüm bunu.

MX 4 var pump out fazla hep akıyor :(

MX-6 hocam riske atmaya gerek te yok bende kullanıyorum en iyisi MX-6'dır

En iyi macun grizlyy ama sen bilirsin :)
 
Yeni aldığım laptoba Thermal grizzly 1gr sıvı metal uyguladım. Ryzen 7 6800h 82C 3070ti 76C civarı prime95 ve furmark testinde. Öncesinde 90 dereceyi geçiyordu oda sıcaklığında.
 
MX 4 var pump out fazla hep akıyor :(

En iyi macun grizlyy ama sen bilirsin :)

En iyisi net olarak “thermal grizzly Kryonaut extreme”

Yeni aldığım laptopa Thermal Grizzly 1gr sıvı metal uyguladım. Ryzen 7 6800H 82C 3070 Ti 76C civarı Prime95 ve FurMark testinde. Öncesinde 90 dereceyi geçiyordu oda sıcaklığında.

Arkadaşlar ayrı ayrı cevaplamak istemedim o yüzden hepinizi aslında tek mesaj ile cevaplamak istiyorum. Mutlaka iyidir Thermal Grizzly lakin uzun kullanım testleri burada asıl önemli olan husus.

İnceleme 1

İnceleme 2

Müsait olduğunuzda buradaki incelemeleri okuyup dünya çapında bir araştırmaya girerseniz aslında Thermal Grizzly biz normal kullanıcılara çok fazla uyumlu değil.
Hatrı sayılır bir sisteme ve overclock değerlerine sahip bir sisteme sahip olmama rağmen ben bile normal kullanıcılar arasına giriyor şekilde görüyorum kendimi. Sürekli 8K render alan ve mühendislik alanında çalışan bir makine mühendisiyim, yaklaşık 18 yıldır bilgisayar sistemleri üzerine de araştırmalar yaparım + ikinci mesleğimde bilgisayar donanım ve yazılımları üzerine.
Tüm bunları şunlar için söyledim Thermal Grizzly, kingpin kpx vs. termal macunlar her ne kadar ilk sürüldüğü anda güzel değerler verselerde zamanla pump out olabiliyor veya kuruyabiliyorlar. Kurumaları çok normal çünkü normal kullanımdan ziyade gerçek anlamda OC maruz kalıp iyi bir soğutma sistemlerinde asıl performanslarını göstermekteler. Tercihinize ve düşüncenize kesinlikle saygı duymakla beraber yine hangi macunu sürmeniz gerektiği hususu sizin bileceğiniz ve sizin cebinizden çıkacak olan ayırmış olduğunuz bütçe ile alakalı. Lakin en nihayetinde sıvı metal kullanmadığınız sürece düzgün bir işlem yapılmış kaliteli macun ile 1-2 derecelik bir fark alacaksınız.

İyi sosyaller.
 

Kavun içi rengi olan PTM 7958SP laptoplar için en iyi macunlardan biri.



Konu sahibi laptop kullanıyor, Kryonaut pump-out yapacaktır.
80c ve üstünde pump-out yapıyor değil mi Kryonaut 12400f masaüstü işlemcim için almak istiyorum da stok fan stok macun ile bile 70'i yeni geçmeye başladı 1 yıl sonunda.
 

Geri
Yukarı