Rehber Razer Chroma ile Aura Sync Eşitlemek

smtbcr

Kilopat
Katılım
5 Ocak 2014
Mesajlar
691
Makaleler
7
Çözümler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar,

İnternette Razer Chroma (Synapse 3) ile ASUS Aura Sync (Armoury Crate) cihazlarının aydınlatmalarını kontrol ettiğinin videoları var ancak paylaştıkları linkte AuraConnect.exe bulunmuyor. Geliştirici bu uygulamayı arşivlemiş. Ben de biraz araştırdım. ChromaControl adı altında paylaşmış.

Link: Release MSIX Beta · ChromaControl/ChromaControl

asus.png


ASUS cihazları için sadece altını çizdiğim uygulamayı indirip kuruyorsunuz.

resim_2021-05-24_044536.png


Yükleme bitince bittiğini gösteren bir bildirim gelmiyor ve otomatik çalışır duruma geliyor. Kontrol etmek için Synapse 3 yazılımını açıp Connect > Devices > Chroma Connect altında bulunan Chroma Control - ASUS seçeneğini aktif etmeniz gerekiyor.

Asus 3.png


Artık Synapse üzerinden Aura Sync bağlı cihazlarınızı yönetebiliyorsunuz.

Birkaç önemli uyarıda bulunmak istiyorum:

  • Armoury Crate üzerinden Aura efekti açmanız gerekiyor. Sabit ve Koyu mod dışında herhangi bir mod seçmeniz yeterli.
  • Bu mod yüklü hâlde iken Armoury Crate üzerinden aydınlatmayı çalıştırırsanız 5 saniye sonra (hareketli efektler) duruyor. Eğer Armoury Crate ağırlıklı kullanıyorsanız veya indirdiğiniz eklentiyi beğenmediyseniz silin ve ondan sonra Armoury Crate kullanın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. bu konuda tek türkç kaynak sizsiniz. teşekkür ederim. asus rog G513qr oyuncu laptop var aynı zamanda razer mouse kullanıyorum. connect programı kurulu olmasına rağmen. Synap 3 de asus u göremiyorum. yardmcı olabilirmisiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı