İnsanlar neden bütün parasını telefona veriyor?

tunahan4321

Picopat
Katılım
24 Temmuz 2023
Mesajlar
92
17 yaşındayım, internetten para kazanıyorum şu an elimde iPhone 15 alacak bir param var ancak asirii gereksiz bir iş ve su an bu parayı kazanmamin nedeni zaten hiçbir şeye ozenmeden sadece işime odaklanmak oldu. Yıllardır uğraşıyorum internet işleri ile son 2 3 ayda para üstüme dustu gibi bir şey oldu neyse. Şimdi konu şu insanlar özellikle 12 20 yaş arası gençler neden sürekli başka şeylere ozeniyorlar? Şu an elimde resmi not 11 Pro var 2 yıl önce 9 bin TL'ye almıştım onun öncesindede abimdan kalma Samsung j serisi telefonu kullanıyordum ve telefon kapsıyordu ama ben şikayet etmiyordum, bozulduğu için değiştirmek zorunda kaldık.
Millet hangi renk telefon alayım gezip tozayim egleneyim daha gencim diyor.
Bende daha geçen borsacı arkadaşla Amerikan hisse senetlerini araştırdık, iPhone alacağıma hisse senedi alırım.
Geçen 40 bin TL'ye oyuncu laptopu aldım, çok iyi şu an. Müşterilerine iş için ve oyun yazılım animasyon için kullanıyorum gündelik hayatımda. Telefonu 1 2 saat anca bakarım ama rahat 10 12 saat bilgisayar başındayım. Sizce insanlar bu kadar telefon meraklısı olması normal mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada merak ettim internette ne iş yapıyorsunuz hocam onu başka konuda veyahut DC gibi yerde söyleme şansınız var mı 😁😁😂

iPhone almak zenginlik göstergesi gibi bir şey insanlar için. Zengin görünüp "kuul" olmaya çalışıyorlar. Sorsan telefonun özelliklerini 3 5 tanesini anca kullanıyorlar.

Bu tarz insanlara her zaman popüler kültür kölesi demisimdir ve her zaman öyleler.
 
Bu açtığın konuda 70K kazandığını söylemeyi unutmuşsun çok kırıldım Tunahan.

Halbuki her konunda yazdığın "17 yaş, internette çalışma, çok zeki olma, başkalarından üstün olma, 40K'ya oyuncu laptopı alma" gibi keywordlerin yanına eklemen gerekirdi. Puanını kırıyorum, olmadı.
 
Ben her zaman önceliği pc-konsol ve oyunlara verdim şahsen.:D büyük miktar para verip telefonu cepte taşımak bana göre değil. :d telefona para harcamak yerine kitap oyun pc almak daha iyi oldu gözümde her zaman.
 
Bu açtığın konuda 70K kazandığını söylemeyi unutmuşsun çok kırıldım Tunahan.

Halbuki her konunda yazdığın "17 yaş, internette çalışma, çok zeki olma, başkalarından üstün olma, 40K'ya oyuncu laptopı alma" gibi keywordlerin yanına eklemen gerekirdi. Puanını kırıyorum, olmadı.

Burada ek bilgiler buldum hocam. :D
 
Ben her zaman önceliği PC-konsol ve oyunlara verdim şahsen.:D büyük miktar para verip telefonu cepte taşımak bana göre değil. :d telefona para harcamak yerine kitap oyun PC almak daha iyi oldu gözümde her zaman.

Bir de telefona 100k verip caldirtanlar var deliriyorum mesleğim pazarcilik gecen pazarda 15 Pro Max caldilar kadin aglaya ağlaya koşturuyordu 100k vereceğine GoT 10 15k ya al calinsada aglamazsin en azından yani diyeceğim şu alıyorlar kiymet bilmiyorlar :D
 

Geri
Yukarı