15 Pro Max şarj aleti nasıl alınmalı?

mustafacetin

Decapat
Katılım
17 Temmuz 2021
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, 15 Pro Max 512 GB satın aldım, 28 W bir şarj çekiyormuş, şarj aletini 20W, mı 30W almak mı daha mantıklı? Batarya sağlığı açısından hangisi alınmalı? Şarj süresinin uzun veya kısa sürmesi önemli değil, batarya sağlığını korumak Benin için daha önemli, onun dışında kırılmaz cam ve kılıf önerisinde bulunursanız memnun olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şarjda kullanmadığınız sürece fark etmez, 30W alabilirsiniz.
Kılıf ve cam olarak da Spigen’den aşırı memnunum. Camı kusursuz, fakat şeffaf kılıfı zamanla sararıyor. Koruması Apple’dan iyi, o yüzden kozmetik mi yoksa dayanıklılık mı diye düşünüp tercih yapabilirsiniz.

Şunu da söyleyeyim Buff marka cam öneriyor insanlar, kenarları Spigen gibi yuvarlağımsı olmadığı için özellikle kılıfsız kullanırken kenarları rahatsız ediyor. Hissiyatı da daha kötü.
 
20W ve 30W arasındaki fark nedir? Bir de ilk aldığımda muhtemelen bir kısım şarj olacak 25e düştüğünde direkt şarja mı takmalıyım yoksa direkt mi takmalıyım?
 

Şarj 20 civarlarında iken şarja takmanız en sağlıklısı deniyor.Bende böyle yapıyorum.Telefonu asla şarjda kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
Ben telefonu şarjdayken kullanmam, hatta kapalı şarj ediyorum bunu da alalım o halde
 

Geri
Yukarı