YKS sıralamaları 2024'te nasıl olur?

Delilm

Decapat
Katılım
1 Ağustos 2021
Mesajlar
87
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hedefim bilgisayar programcılığı 2 yıllık bu yıl sınava 5 milyona yakın insan girecek galiba. Belki de daha fazla bilmiyorum. Hedeflediğim üniversiteler Marmara ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa. Marmara 2023 yılında 161 bin sıralamayla almış. Cerrahpaşa 238 bin sıralamayla almış. 2024 yılında bu sıralamalar giren insan sayısının fazla olmasından dolayı düşer mi? Düşerse ne kadar düşer?
2. sorum TYT de matematik netim 5-6 geliyor bunu düzeltirsem hedeflediğim sıralamaya girebileceğim. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?
 
Sıralamalar net bir şekilde fazla artar bu şuan teknolojiyle ilgili her bölüm için geçerli , AYT çalışmayacaksan ,TYT matematik fazla soru ister soru tarzı bilmelisin onları çalış hızlıca TYT matematik kampına gir(hem tyt mat , hem geometri , hem problemler) problemler ,sayılar ve geometri bu 3 ünü mükemmelleştir en az 25 net çıkarırsın,Türkçe denemeleri çöz , Fende net getircek konuları yakala , Sosyal de anahtar kelimeleri ve coğrafyayı öğrenip deneme çöz yanlışlarını bir deftere tut.

+Matematik için problem ve geometri günlük rutin haline gelsin söylediğim problem sayı geometri mükemmelleştir yanına net getirecek mantık , kümeler gibi konuları öğren en son her şey tamamsa fonksiyon , polinom fln çalış.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı