Windows Update indirme hatası - 0x80070643

benim sorunum hala devam ediyor, onlarca yeni güncelleme geldi fakat hala bunun için bir güncelleme getirmediler sanırım. Sizde de bu sorun devam ediyor mu ?
 
Benim sorunum hala devam ediyor, onlarca yeni güncelleme geldi fakat hala bunun için bir güncelleme getirmediler sanırım. Sizde de bu sorun devam ediyor mu?

Benim sorunum çözüldü diğer arkadaşlarınkini bilmiyorum herhangi bir şey yapmadım şu an güncelsiniz mesajı alıyorum mart ayının 12'si ya da 13'ünde bir güncelleme gelecek topluluk güncellemesi o zaman bence düzelir sizinkide.
 
Kontrol etmek için gizlemeden çıkardım hala hataya devam.
 

Dosya Ekleri

  • hata.jpg
    hata.jpg
    138,3 KB · Görüntüleme: 39
Aynı ya değişen hiçbir şey yok.

Arkadaşlar herkese tekrardan merhaba sorun bende düzeldi mart ayındaki topluluk güncelleştirmesini beklemenizi tavsiye ederim ben sorunu aldığım ilk günden sorunun çözüldüğü son güne kadar hiçbir şey yapmadım Microsoft desteği arıyarak birkaç farklı kişi ile görüştüm ve hepsi bu hatanın Microsoft'tan kaynaklı olduğunu hiçbir şey yapmayıp beklemem gerektiğini ve diğer güncellemeleri yapmamı söylediler hatta özellikle sordum bazıları bu güncellemeyi yapmak için ve hatayı ortadan kaldırmak için kayıt dosyaları ile farklı işlemler yapıyorlar YouTube üzerinden sıkça gördüm bu yollara başvurmak doğru mu sizce dedim onlarda bu sorunun kaynağının Microsoft olduğunu ve sorunun yine çözümünün Microsoft tarafından yapılacağını o yüzden dışarıdan herhangi bir müdahalenin Microsoft tarafından tavsiye edilmediğini söyledi güncellemenin ev kullanıcıları için önemli olmadığını çünkü ev kullanıcılarının BitLocker kullanmadığını ve bu yüzden bu hatanın yok sayılabileceğini söyledi Microsoft sorunun farkında ve en kısa zamanda bu sorunu çözecekler dedi.

Tool veya yardımcı başka bir program ile hatayı gizleyen arkadaşlar gizlemeden kaldırın güncelleme geri çekilmiş olabilir ayrıca önemli bir güncelleme olmadığının altını çizmek istiyorum bu güncelleme şu an zaten pasif durumda güncelsiniz yazısı çıksa dahi o güncellemeyi almamış olacaksınız.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı