Hocadan özel ders alınmasına rağmen telefonlara cevap vermiyor

Eve geldiğindeki eğitimi anlatımı nasıl? Konuyu güzel anlatıyor mu soru çözerken analttıklarını kullanarak soru çözebiliyor musun? Buna cevabın hayır ise bu yaptığı da pastanın süsü olmuş yolları ayırın.

Eklemek isterim ki dersi anlatıp parasını alıp o kapıdan çıktığında işi bitmiş sayılır sorularına cevap vermeme hakkı var ama eve geldiğinde sorularını adamakıllı yanıtlıyorsa devam.
 
Arkadaşlar, bir hocam var. Kendisinden ücret karşılığında özel ders alıyorum lakin ders hakkında bilgi almak için kendisini aradığımda cevap vermiyor, mesaj yazıyorum görüyor ama cevap vermiyor. Sizce amacı ne, önemsemiyor mu? Ve bu yaptığı ilk değil, birçok sefer bunu yapıyor.
Merhaba.
Özel Ders ve Özel Ders Öğretmeni, yani bu ne demek oluyor sizin için belli saat aralığında size ders öğretmeye çalışıyor, o saat aralığı dışında Öğretmeni neden rahatsız ediyorsunuz?
 
Özel dersten memnunsan devam et, ders dışında iletişime geçme hoca ile o senin arkadaşın değil rahatsız etme. Ders vakti geldiğinde sorunu sorarsın.

Her mesaj yazdığında istemeden cevap verse daha mı iyi olur? Toxic bir ilişki olur iki tarafta memnun olmaz. Ücretini verdiğin saatlerde hizmet al başka temasa girme hocan ile.

Özel ders olduğu için sadece ders zamanı konuşacak diye bir şey yok sonuçta onun hocası ne yaptığını takip etmesi lazım soru sorması lazım.
 
Merhaba.
Özel Ders ve Özel Ders Öğretmeni, yani bu ne demek oluyor sizin için belli saat aralığında size ders öğretmeye çalışıyor, o saat aralığı dışında Öğretmeni neden rahatsız ediyorsunuz?
Öğretmen öğretmendir, çocuğa bir şey öğretmeyecekse neden bu mesleği seçmiş? Müsait olduğunda cevap verse tamam, görüldü atıyor adama. Olur mu böyle şey? Her ne kadar öğretmenin cevap vermeme hakkı olsa da öğretmenlik namına hiç bir şey öğrenmemiş belli ki.
 
Özel ders olduğu için sadece ders zamanı konuşacak diye bir şey yok sonuçta onun hocası ne yaptığını takip etmesi lazım soru sorması lazım.

Etikleri savunmak mantıklı değil. Özel değitim öğretmeni olup atanamadığını düşün. Çok meşgulsün biraz para kazanmak için ek mesai yapıyorsun, zorla asgari ücret alıyorsun bir de öğrenci ders vakti dışında sana arkadaşınmış gibi muamele çekerek mesaj yazıyor. Bende bakmazdım.

Baktınız mesajlara cevap gelmiyor karşı tarafın rahatsız olduğunu anlayıp bırakmak gerekir anlayın abi böyle mesajları.
 
Parasını vermediğin hizmeti alamıyorsan bunu garip karşılamamalısın kurumsal bir yerden eğitim almıyorsun, sonuç olarak saat başı ücretle hizmet alıyorsun. Adam haklı gayet.

Ders almayı direkt kes. Meşgul olsa bile adam gibi bunu dile getirmeli.
Durum meşgul olup olmamak değil ? Özel ders alıyorsan saati ile alırsın saatin biterse tekrar para verip gene almaya devam edersin ama parasını vermediğin zamanı adamdan alamassın.
 
Özel dersin mantığı saatlik ücretini ödersin o da dersini verir gider. Ders dışı sürekli soru soracak ve cevap isteyeceksen bu adamin başka bir hayatı da olduğunu hesaba katacaksin. Düşün yani sana ders anlatırken bir başkası soru sorup cevap istiyor vs, ne yapsın bu adam? Doktora muayene olmaya gidiyorsun diye istediğin her an sana cevap veriyor mu mesela bir başka örnek olarak? Kısacası ders esnasında fayda görüyorsan onunla yetin ve zırt pırt rahatsız etme, yok fayda görmüyorsan dersi bırak. Neticede kölen değil sürekli emrine amade.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı