Minecraft altın paket almaya değer mi?

  • Konuyu başlatan 22muko
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 238

22muko

Picopat
Katılım
15 Ekim 2023
Mesajlar
52
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar benim kullandığım, güvendiğim bir satış web sitesinden Minecraft altın paket alacağım 80 TL'ye.
Sitenin sahibi değil satıcılar satıyor (benim gibi)
Sizce değer mi?
 
Siteye güvenseniz bile satıcılara ne kadar güveneceksiniz?
 
T Launcher'de hiçbir problem yok, oradan oynayabilirsin. İstediğin versiyonu kur, istediğin modları ekle hiçbir problem çekmiyorsun. Oyunun fiyatı 40 dolar, korsan önermeyin cevaplarıyla gelmeyin.
İllahi Hypixel vs oynayacağım diyorsan yılbaşında fiyat yarıya düşünce alabilirsin. Onun dışında yan sitelerden o şekilde hesap almak saçma çok uğraşırsın.

Normal altın paket Minecraft premium, her şeyi değişir sadece e-posta değişmez.

E-posta değişmez çünkü hesap sahibine mail gider ve hesap sahibi hesabını geri alır.
 
Normal altın paket minecraft premium, her şeyi değişir sadece e-posta değişmez.
Her şeyi değişir e-posta değişmez. O zaman hesabı sana verir sende hesabım var diye alır oynarsın, e-posta ile hesabı geri alır sende paranı çöpe atmış olursun. Güvenilir kısmını burada anlamak çok zor.
 
Bu tür şeylere bulaşmayınız, zamanında xbox türkiyeye özel fiyatlandırma yapıp minecraft'ı 80 liraya sunmuştu ve bende almıştım. Git gide herşey pahalılaşıyor, hiç beklemeden xbox üzerinden alın. (Orjinal sitesi ve xbox'ı karşılaştırıp hangisi ucuzsa onu alabilirsiniz.)
 
Zamanında kullanmıştım çoğu yüksek ihtimalle çalıntı hesaplardır kendilerinde bile hesabın email şifresi yoktur. Bu yüzden dolayı hesabı aldığın zaman şifre değişirsen hesap kilitlenir diyerek uyarı yapar satan siteler. Tamamen kolpa direk şifreyi değiştirip yapabilirsen koruma soruları ekle.
 

Geri
Yukarı