Okulda zorbalığa uğruyorum

Baba tarafımda birden boy atmış zaten



Peki ne uzatır süt olur ama başka gıda ürünü var mı?
Hocam şuan boyunuzu zaman uzatır ama siz basketbola devam edin yeme içne ve uyku saatlerinizide aksatmayın gelişim çağındasınız şuan.

Konu tarihini yeni gördüm 😶
 
Evet...öncelikle herkese selam olay şu:
Ben 8. sınıf öğrencisiyim ve bu sene yeni okula geçtim fakat okulda iki sözde alfalar bana okulu cehennem ediyor...fiziki olarak benden güçlüler ben ise 1.43 Cm'im (evet bayağı kısayım fakat genetik bir şey baba tarafı hep böyleymiş sonradan boy atmışlar) kilom da çok değil ama boyuma göre iyi gibi. 37 kiloyum. Her neyse bu iki varlık hep benimle dalga geçiyor. Cüce falan diyorlar, ben ise hiçbir şey diyemiyorum çünkü biliyorum dayak yiyeceğim... Basketbola başladım uzamak için. Yemeğe de dikkat edeceğim. Her neyse dediğim gibi artık bıktım gerçekten çok kırıcı sözler söylüyorlar okula gitmek istemiyorum artık.
Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Takma dostum böyleleri her yerde var sen onlarla muhatap olmadıkça onlarda senle olmaz bende 8. sınıfta bayağı bir kısaydım şu an 10. sınıfa gidiyorum 20 cm kadar uzadım yanlış hatırlamıyorsam boş ver basketbola devam et beslenmene dikkat et yeterli derslerini de ihmal etme ;)

Bende yeni fark ettim tarihi yani hemen hemen aynı yaştayız şu an boyun uzadı mı?
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı