Instagram hesabına giriş denemeleri oluyor

emirasln1

Hectopat
Katılım
21 Ocak 2019
Mesajlar
70
Bilgisayarımda bir virüs var. Ancak ne olduğunu çözemedim Kaspersky kullanıyorum onda da temiz çıkıyor. Sorun şu ki önce Instagram'ım çalınmaya çalışıldı çözdüm sonra kullandığım mail adresime 1 aydır farklı farklı ülkelerden giriş yapılmaya çalışıldığını fark ettim ama bu senelerce kullandığım absürt sitelere verdiğim e-postamdı sorun şu ki önemli hesaplarımda oradaydı. Sonrasında bu mail hesabımı değiştirdim ama ve bilgisayarıma format attım ama şimdi de ilk önce Steam hesabımdan arkadaşlarıma spam mesaj yollandı ve Twitter hesabım aynı şekilde reklam spamlamaktan askıya alındı. Ne olduğunu çözemiyorum ama internet üzerinden önemli hesaplarıma girmekten korkuyorum.
 
Eklemeyi unuttum Twitter ve Steam hesabımda korumaları tam mesaj falan gelmesi lazım gelmese bile giriş yapılan aygıtlarda da çıkmıyor. Bu aynı sorun mudur acaba?
Çerezlerini ele geçirdilerse bildirim almazsın ve aygıt zaten seninki görünür. Şifrelerini değiştirip sonra tekrar gözlemlemeni öneririm.
 
Hesabınıza yapılan son girişleri kontrol edin, mobil cihazlardan giriş hareketlerini görmek için aşağıdaki adımları izleyiniz.
  • Instagram uygulamasını açın ve kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapın.
  • Profil sayfanızı açın ve sağ üst köşedeki menüyü tıklayın.
  • Profil sayfanıza gitmek için sağ alt köşedeki profil simgesine tıklayın.
  • Ardından sağ üst köşedeki üç çizgi simgesini tıklayarak menüyü açın.
  • “Ayarlar” seçeneğini tıklayın. “Güvenlik” seçeneğini bulun ve tıklayın.
  • Ardından “Giriş Hareketleri“ni tıklayın.

    Burada hesabınıza yapılan son giriş hareketlerini görebilirsiniz. Bu bölümde, hangi cihazların ve hangi konumlardan hesabınıza giriş yapıldığını görebilirsiniz.

Kaynak: Instagram Giriş Hareketleri / giristr.com
 

Geri
Yukarı