Sanal Sunucu Firması Tavsiyesi

KurtaranHakn

Femtopat
Katılım
3 Şubat 2022
Mesajlar
7
Merhabalar herkese. Sürekli sıkıntı yaşadığım hostinglerden canım çok sıkılmaya başladı. Mesai bittiği gibi telefonları bilgisayarları kapatan bir firma istemiyorum açıkçası. Kısacası müşteri odaklı, bir sıkıntı olduğunda karşımda muhatap bulabildiğim bir firma lazım bu konuda. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Ovh, hetzner, digitalocean, cenuta, scaleway. Hangisi uygun olursa alanlarında en f/p ve mükemmel şirketler bunlar.
 
Cenuta önerimdir hocam eğer limitsiz host istiyorsanız onun dışında domain vs. hastinger öneririm. Ama bir tık yavaş çalışıyor (ya da benim başıma öyle geldi şansıma) VPS /vds / RDP için pek bir fikrim yok kayizer vs. bakabilirsiniz.
 
GoFastHost kullanıyorum acayip memnunum. Bence VPS ile uğraşma Cloud cPanel Hosting paketiernde VPS kadar kaynağı Reseller paketine tanımlıyorlar acayip birşey



Türkiye fiyatları çok uygun bence kampanya var sanırım değerlendirmek lazım.

Yolladıkları test sitesi : Go Fast Host Pro Max Test – Just another WordPress site

VPS paketleride çok iyi ama ben sürekli takip edemediğim için bu cloud cPanel paketlere geçtim kafam rahat artık
 
Hocam ben Hostlab'dan kiraladığım VDS'leri kullanıyorum. Gayet memnunum. Hostlab öncesinde iki ayrı firma denedim. Biriyle davalık olacaktık o raddeye geldi. Hostlab'dan kiraladığım VDS'lerden veri akışı hiç kesilmedi. Hatta bu süreçte Kablonet evimin internetini 2-3 defa kesti, Hostlab VDS'ler kesilmedi. VDS kiralayan firma ararken forum tavsiyelerine baktım. Öneri yorumlarını okurken hep acaba firma çalışanı mı? diye düşünüyordum. Bu nedenle, firma çalışanı olmadığımı kanıtlayan panel sayfamın görselini yoruma ekliyorum.
 

Dosya Ekleri

  • Hostlab.JPG
    Hostlab.JPG
    202 KB · Görüntüleme: 310
Yazınızdan anladığım kadarıyla destek sizin için bayağı önem arz ediyor. Ben hem performans konusunda sunucuları iyi hem de destek hizmeti iyi olan güzel hostingi önerebilirim size. Teknik ekip konusunda başarılılar saat kaç olursa olsun geri dönüş alabiliyoruz :):)
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı