Samsung ekosistemi yenilenmeli mi?

Bütçe
10K

AsilThing

Decapat
Katılım
26 Eylül 2021
Mesajlar
165
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar! bundan hemen hemen 2 yıl önce buds 2 ve watch 4 almıştım. O zamanlar poco x3 pro telefonum vardı, ancak anakartı yanınca bende yeni bir telefon aldım. Ekosisteme uyum sağlasın diye Samsung tercih ettim açıkçası. (S23 FE) Ancak telefonun yanında buds 2 hediye gelince eskisini anneme verdim, yenisini ise ben kullanıyorum şu anda. Kısaca şu an elimde 3 aylık S23 FE ve Galaxy buds 2, ve hemen hemen 2 yıllık bir Watch 4 var. ancak watch 7 ve buds 3'ün söylentileri ile beraber çok geri kalmış hissettim 😄 Ve ben de yenilemenin vakti geldi diye düşündüm. Telefonu en az S26 serisine kadar yenileyeceğimi düşünmüyorum, daha yeni sonuçta. Ancak kulaklık ve saati yenilemeyi düşünüyorum. Sizce buds 2 pro ve watch 6 almak aradaki farka değer mi? Yoksa watch 7 ve buds 3 serisinin çıkmasını mı beklemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Şa

İnsanın gerçekten çok işine yarıyor o yüzden, bende kullanıyorum size de öneririm.

Şahsen ikisinde de bir sorun yaşamıyorsanız sizi tatmin ediyorsa değiştirmenize gerek yok ama geri kalmakta istemiyorum diyorsanız değiştirin size tabiki artıları olucaktır.
 
Hocam niye akıllı saat kullanıyorsunuz?
Spor salonuna giderken antreman takibi yapmak için, normal saat gibi kullanmak için, günlük nabız ve stres takibi yapmak için, uykumu ölçmek için, ve en önemlisi sıkılınca ayarlarını kurcalayıp oyun oynamak için 😄
 
Ne gibi işinize yarıyor?

Mesela müzik kontrolünde telefonu cebimden çıkarmak zorunda kalmıyorum veya müziklerimi direk saatten dinliyorum, mesajlarımı saatimden okuyorum gerekli değil ise telefona ellemiyorum böylece ekran süresini azaltıyorum, araba veya bisiklet sürerken hızımı GPS sayesinde ölçüp bu verileri telefonumdan görüp akıllı asistandan öneri alabiliyorum ve arkadaşlarım ile paylaşabiliyorum, spor yaptığımda saatimden adım sayımı, yaktığım kalorileri ve yürüdüğüm mesafeyi görebiliyorum ve bunda da akıllı asistandan öneriler alabiliyorum, canım sıkıldıkça farklı arayüz yükleyip farklı saat takmış gibi hissediyorum o da olmadı yeni kordon alıyorum. Hava durumuna bakıp ona göre hazırlanıyorum telefon yerine koldaki yardımcı bir araç ve çok iyi iş görüyor. Kolumdan Alexa'ya komutlar verebiliyorum, kolumdan navigasyon yardımı alabiliyorum, bunlar sadece bazıları, daha fazlası da var.
 
Şahsen ikisinde de bir sorun yaşamıyorsanız sizi tatmin ediyorsa değiştirmenize gerek yok ama geri kalmakta istemiyorum diyorsanız değiştirin size tabiki artıları olucaktır.
Saatten memnunum aslında. Ancak güncelleme desteği bitti bitecek, ve son zamanlarda şöyle ufak tefek laglar yaşadım. Yani hayati bişey değil 😄 Zaten aralarında çok bir fark yoksa, veya fiyatına değmez bir şeyler varsa saati değişmem zaten. Ancak kulaklığı cidden değişmem gerek sanırım, çünkü buds 2'nin pil ömrü oyun oynarken yetersiz geliyor bana.
 
Bir S23 FE kullanıcısı olarak buds 2'den 2 proya, watch 4 classicten 6'ya geçtim :) Buds 3 çıkacaksa beklenir mi, çok arada. Çünkü pro hemen çıkacak mı bilmiyorum, hem de ağustosa çok var hem de buds 2 pro zaten çok iyi bir kulaklık. Buds 2 den 2 pro'ya yine olsa yine geçerim. Watch 4'ten 6'ya geçmek yerine 7 beklenebilir ama. İşlev olarak fark yok çünkü. Yine de ben yenilemek istiyorum derseniz o da olabilir ama değmez diyemem.
 

Geri
Yukarı