Hala "TikTok" kullanan var mı?

Küçük yaşta olduğum zaman kullanıyordum, bu devirde bence kötü.

Aktif olarak kullanan var mı?

Açıkçası etrafta dolanan algılar gibi bir uygulama değil, Instagram Reels videolarından pek farkı yok, amacına göre sorunu pek olmayan bir uygulama, gördüğünüz içerikler sizin tercihinize göre belirleniyor yani ne görmek istiyorsanız onu görüyorsunuz, uygulamayı genellikle edit izlemek için falan kullanıyorum ve karşıma öyle saçma sapan dans eden tiplemeler çıkmıyor. Yine diyorum bence etrafta dönen "TikTok ne abi ya çocuk musunuz" algılarının altı tamamen boş, amacına göre ideal bir uygulama.

Editleyeyim: Sosyal medya kullanan biriyseniz bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, kitle olarak gördüğünüz içeriğin kitlesine göre değişir ama genel olarak Instagram'da daha toxic bir topluluk var benim gördüğüm kadarıyla.
 
Ben kullanıyorum.

Genelde ilgi alanlarımla alakalı videolar çıkıyor. Mesela astronomi, yazılım, bisiklet.
 
Küçük yaşta olduğum zaman kullanıyordum, bu devirde bence kötü.

Aktif olarak kullanan var mı?
Hala mı? Belki de hala "prime" dönemini yaşıyor TikTok. İnanılmaz bir kitlesi var, Instagram'daki postların bile çoğu oradan çıkıyor. Ben şahsen hiç indirip kullanmadım ama çevremde kullanmayan yok diyebilirim.
 
2020'de yaptığım editleri yüklemek için kullanıyordum ancak kitlesi yüzünden başladığım gibi bıraktım.
 
Katılıyorum hocam kullanmaya değmez bir şey işte.

Battı batacak uygulama zaten kullananlar niye kullanıyor anlamıyorum.

TikTok şu an Prime dönemlerinden birini yaşıyor, battı batacak saçma olmuş hocam, Instagram'da gördüğün akımların hepsi TikTok'ta 1 ay önceden başlıyor, kullanım sayısı da felaket fazla.
 

Geri
Yukarı