Steam Üzerinden hala oyun alıyor musunuz?

Bir tek CS2 Prime aldım onu da fiyatı hiçbir zaman düşmediği için ve bekledikçe daha da pahalılaşacağı için çok geçmeden fırsat varken alayım kafasıyla aldım.
 
Steamden fiyatlar değiştiğinden beri satın alım yapmadım. Fiyat güncellemesinden sonra zaten önceden de indirim bulduğumda satın alım yaptığım Epic Games'e temelli geçiş yaptım. Arada çeşitli sitelerden uygun Steam Key bulduğumda bir iki kere kod satın alımı yaptım. Size de öneririm.
 
Dolar kuruna geçtiğinden beri oyun alanlar var mı? Neler aldınız?
Ben birkaç indie oyun ve Dark Souls'ları istek listeme ekledim belki bir gün alırım diye o kadar.
Sadece indirime girerse forza horizon 4 ve ride 4 almak istiyorum oda forza horizon 4 microsoft store'da 1000tl diye
 
Yıllardır oyun aldığım için öyle "TL'yken 20TL'ydi, şimdi 20 dolar oldu. Ya Epic ya korsan ya da Game Pass'ten oynamam lazım bu oyunu." diyeceğim oyun çok çok az vardı. Onun dışında zaten son bir yıldır yeni çıkan oyunları (Bazen ön sipariş verdiğim bile oldu) ya da yakın zamanda çıkıp aktif olarak zamlanan oyunları alıyordum. O yüzden ben artık Epic'ciyim aga muhabbeti olmadı. Hatta şu aralar almayı planladığım oyunlar Epic'te daha pahalı ya da aynı fiyat oluyor. Ghostrunner 2, Ghost of Tsushima gibi. Hiç Epic'e gelmeyenler de var. MGS gibi.
 
Hocam Steam de şu an ne kadar bilgim yok ama Microsoft Store da indirimde bilginiz olsun.
Herhalde steam'de indirime girince 200tl civarı oluyor. Evet şuan microsoftda indirimde ama ride 4 ile beraber almayı planladığım için ve tüm oyunlarımın tek bir platform üzerinde olmasını istediğim için almam gibime geliyor ama net birşey diyemem.
 
Herhalde Steam'de indirime girince 200TL civarı oluyor. Evet şu an Microsoft'da indirimde ama ride 4 ile beraber almayı planladığım için ve tüm oyunlarımın tek bir platform üzerinde olmasını istediğim için almam gibime geliyor ama net bir şey diyemem.

Steam da yakın bir zamanda indirimdeydi biraz beklemeniz gerekecek gibi maalesef.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı