Intel i7 3770 - GTX 760 sistem oyun oynarken birden kapandı ve açılmıyor

rexxq

Decapat
Katılım
2 Ekim 2021
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, dün toplama masaüstü bilgisayarımda oyun oynarken ekran bir anda gitti fakat kasa çalışmaya devam etti. Bu forumdaki çözüm yöntemlerini tek tek denedim fakat bir sonuca ulaşamadım. anakartin üzerinde de herhangi bir uyarı ışığı yanmıyor bu sebeple sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Bilgisayarı açmayı denediğimde ise fanlar dönüyor disklerim çalışıyor ama görüntü gelmiyor, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sistem özellikleri
Intel i7 3770
Kingston HyperX 8+8 GB DDR3 RAM
NVIDIA GTX 760 2 GB ekran kartı
HP 3500 Pro series anakart
FSP Hydro 700W 80+ Bronze PSU
 
Arkadaşlar merhaba, dün toplama masaüstü bilgisayarımda oyun oynarken ekran bir anda gitti fakat kasa çalışmaya devam etti. Bu forumdaki çözüm yöntemlerini tek tek denedim fakat bir sonuca ulaşamadım. Anakartin üzerinde de herhangi bir uyarı ışığı yanmıyor bu sebeple sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Bilgisayarı açmayı denediğimde ise fanlar dönüyor disklerim çalışıyor ama görüntü gelmiyor, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sistem özellikleri.
Intel i7 3770.
Kingston HyperX 8+8 GB DDR3 RAM.
NVIDIA GTX 760 2 GB ekran kartı.
HP 3500 Pro series anakart.
FSP Hydro 700W 80+ Bronze PSU.

Bende buna benzer olay yaşamıştım anakart yanmış olabilir.
Kapanmadan bilgisayar derecesine baktın mı baktıysan kaç dereceydi?
 
İşlemcin yerinden oynamış olabilir mi? Soğutucu tam takmadiysaniz ısınıp kapanmışda olabilir. İşlemciyi çıkarıp tekrar takabilir misiniz? Bende de ayni hata olduğunda çözümü böyle yapıyordum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı