Oyun ve Discord için 1000 TL mikrofonlu kulaklık önerisi

Bütçe
1000

Sereno

Hectopat
Katılım
13 Ağustos 2018
Mesajlar
10
Merhaba, son zamanlarda kulak üstü kulaklıklar kullanım açısından beni rahatsız etmeye başladı. Bu yüzden genel bilgisayar kullanımının yanında oyunlar, Discord gibi konuşma programlarında vb. kullanabileceğim Kablolu/Kablosuz bir kulaklık arayışı içerisindeyim. Kulaklıklar hakkında teknik bilgim az olduğu için bu postu oluşturuyorum.

Bütçe şimdilik 500-600 TL fakat zorlarsam 1.000-1.100 TL'ye çıkartabilirim, daha fazlası olmaz.
"Ses kasmamı" gerektirecek bir oyun oynamıyorum, genellikle singleplayer veya arkadaşlarla takılacağımız multiplayer oyunlar oynuyorum bu yüzden aşırı Ultra ses kalitesine gerek olmadığını düşünüyorum.
Mikrofon kalitesine çok önemsemiyorum çünkü harici kullandığım bir mikrofon var fakat çok önemsemesem bile vasat derecede bir mikrofonu da olmasın, hariciyi kullanamadığım durumlar olduğunda kulaklığın mikrofonunu kullanabileyim.
Notebook kullanıyorum ve mikrofon-ses ayrı şekilde 2 adet girişi var. Tek jaklı kulaklıklarda ayrıştırıcı kullanmam gerekecek sanırsam.

Düzeltme ; zorlarsam bütçeyi 1500'e çekebilirim.
Düzeltme 2 ; Kulak içi arıyorum, başlığa yazmıştım postu oluştururken ama nedense otomatik değişmiş...
 
Son düzenleme:
JBL Quantum 100 var hocam aynı kulaklıktan almayı düşünüyorum bende istersen bir bak.
1100 ve 1500 arası fiyatları.
 
Başlık otomatik değişmiş nedense, kulak içi arıyorum, başlığa yazmıştım değişmiş.

Hmm anladım, kulak içi almanızı çok önermem çünkü kablosunda problem olduğunda tamiri olmuyor gerçi sıfır alıcağınız için garantisi olur ama ben olsam sırf bilgisayar için kulak üstü alırım.
 
Hmm anladım, kulak içi almanızı çok önermem çünkü kablosunda problem olduğunda tamiri olmuyor gerçi sıfır alıcağınız için garantisi olur ama ben olsam sırf bilgisayar için kulak üstü alırım.
yazının başında söylediğim gibi, kulak üstü artık beni çok rahatsız ediyor. Yıllardır kulaküstü kullanıyorum zaten
 

Yeni konular

Geri
Yukarı