TOGG mu Tesla mı?

TOGG mu Tesla mı?

  • TOGG

    Oy: 7 7,0%
  • Tesla

    Oy: 93 93,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    100
Dostum, marka milli, fabrika milli. Fabrika Bursa'nın gemlik ilçesinde yer alıyor. Ne anlatıyorsun?
Malum partili kardeşim, canım benim, ben burda TOGG u kötülemiyorum, burda tasarımına, motoruna yabancı demiyorum, arabaya da laf söylemiyorum, burda %100 Türk'üm diyenlere laf atıyorum, lütfen milliyetçiliğin boş yerlerde kabarmasın.

Cbumla a haber izleyip TOGG u övmen bekleniyor, şaka maka objektif kaynaklara bakarsan anlarsın.
 
Malum partili kardeşim, canım benim, ben burada TOGG'u kötülemiyorum, burada tasarımına, motoruna yabancı demiyorum, arabaya da laf söylemiyorum, burada %100 Türk'üm diyenlere laf atıyorum, lütfen milliyetçiliğin boş yerlerde kabarmasın.

Cbumla a haber izleyip TOGG'u övmen bekleniyor, şaka maka objektif kaynaklara bakarsan anlarsın.

Hayda, iş parti boyutuna geldi. Malum partili olduğumu nereden çıkardın :D herhangi bir partiyi desteklemiyorum. Objektif kaynaklara bakarsan anlarsın diyorsun kendin objektif yaklaşmamışsın ki bana :D. Artı olarak Türk milliyetçiliği de yapmıyorum burada kaldı ki yapsam bile kötü bir şey yapmış olmuyorum elbette şovenizme kaçmadığı sürece. Ciddiye alamayacağım seni.
 
Yerli arabanın ülkede bu kadar pahalı olması yüzünden Tesla. Toog yazılımsal olarak da çok sorunlu bir araç. Son güncelleme ile gene pek çok sorunu çözdüler ama hala eksik çok. Ayrıca Türkiye elektrikli araç çağına hazır bir ülke değil.
 
TOGG için yapılan kasıntı olumlamaları ve gözü kapalı gömülmeleri bir kenara bırakırsak totalde vasat bir araç. Tasarıma ve iç hacme gösterilen özenin yarısı teknolojisinde ve malzeme kalitesinde yok. Affedersin tekerlekli plastik Çin tableti gibi araba.

Tesla ile kıyaslamak abartı bu yüzden. Ama 1 tık daha iyi yapılabilirmiş.
 
Tesla özellik olsun donanım olsun TOGG'dan daha iyi fakat ben ondan dolayı sevmiyorum. Ülkemize bari desteği olsun diye seviyorum. Sırf partiden dolayı sevmezsek bu ülke gelişmez. Tamam ben de biliyorum bazı geri kafalılar TOGG'u öve öve bitiremiyor fakat en azından kötülemeyelim.

Hem daha markanın ilk arabası. Daha çıkaracak arabaları da var. Fiyatı nasıl olur bilmiyorum ama diğer modellere göre düşük fiyatlı olursa ülkemizde çok değeri olabilir. İnşallah fiyatı yine T10X gibi pahalı olmaz.
 
TOGG için yedek parça üretsinler sonra satsınlar. Daha doğru dürüst yedek parçası olmayan çivisi bile yabancı sermayeden gelme arabayı yerli diye yutturuyolar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı