Valorant'ta aim nasıl geliştirilir?

swynZz

Picopat
Katılım
23 Aralık 2023
Mesajlar
292
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
9400 gt i5 4460 8 gb ram 240gb ssd gigabyte h81m s2v anakart
Cinsiyet
Erkek
Valorant Peek G2'yim aimimi geliştirmek istiyorum. Hep One tap atmak istiyorum ne yapabilirim?
 
Antrenman sahasında robotların kafalarına göre aimini tut. Sonra alıştırma turları yap.

Hocam rankınız ne acaba merak ettim bir de alıştırma turundan kastığınız ne.
 
Hocam aim her şey değildir, ben de peak Silver 2'yim ve oldukça iyi aimim olmasına rağmen maçlarda MVP olamadığım için kaybediyorum, size tavsiyem game sense'nizi geliştirmeye çalışmanız ve en önemlisi bunun bir oyun olduğunu anlayıp aşırı ciddiye almamanız daha iyi olur.
 
Hep head shot atma diye bir şey olamaz dostum. Bu senin dediğini e sporcular bile yapamıyor. Önemli olan oyunun mantığını ve oynadığın ajanları kavramak, tabii eğimin ne kadar iyi olursa o kadar rahat adam vurursun ama rank atlaman için onlarca sebep var tek eğim olarak düşünme.
 
Gold'a kadar ulaştıysanız temel şeyleri anlatmaya gerek yoktur diye düşünüyorum (Aimi kafaya tut CTRL çok basma, Shift peek atma gibi şeyler) Sorunuza gelecek olursak aim için Aim Lab güzel bir tercih olur, saf aim yeteneğiniz geliştirir. Ancak her şey saf aim değil oyun içi movement gibi, oyun bilgisi gibi etkenlerde sizin maç kazanıp kaybetmenizi etkiler onun dışında sadece aim hedefliyorsanız poligona pek girmenizi önermem poligonu maç öncesi alıştırma olarak kullanın aiminizi ciddi manada geliştirmek istiyorsanız ilk Aim Lab oynamanız sonra Valorant'a geçip poligonda biraz ısındıktan sonra deatmatch atmanızı öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı