PS5 Pro vs PS5

esat252

Yoctopat
Katılım
24 Mayıs 2024
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PS5 alacağım sizce PS5 Pro kaç liraya çıkar? PS5 mi alayım yoksa bekleyip PS5 Pro mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pro cihazı duyurulmadı ancak gelecek olursa dehşet bir cihaz olacağını düşünüyorum. Ama planları Pro’ya göre yapmak mantıksız, fiyati tahmin edemeyiz tam olarak ancak 30-35 civarı bir fiyat bekliyorum ben. Benim önerim PS5 veya PS5 Slim almanız olur bu arada. Boşuna Pro’yu beklemeyin, belli değil ne olup biteceği. Belki yıl sonu, belki seneye çıkar.
 
Pro cihazı duyurulmadı ancak gelecek olursa dehşet bir cihaz olacağını düşünüyorum. Ama planları Pro'ya göre yapmak mantıksız, fiyati tahmin edemeyiz tam olarak ancak 30-35 civarı bir fiyat bekliyorum ben. Benim önerim PS5 veya PS5 Slim almanız olur bu arada. Boşuna Pro'yu beklemeyin, belli değil ne olup biteceği.

Bencede normal PS5 yeterli ama Pro hali daha güzel olacak fiyata değer mi bilmiyorum.
 
Pro alacaginiza iyi bir bilgisayar alabilir olursjnuz muhtemelen vergi durumlarıdan dolayı. Illa alasiniz varsa PS5 alın.
 
35K bandında olacağını düşünüyorum fiyatının. Umarım daha aşağı olur. PS5 Pro'nun tek kendini göstereceği nokta GTA 6 olacak. O da ne kadar optimize ile belirsiz. Bütçeniz varsa kasım 2024'ü bekleyin ama öyle oyunla falan gelmeyecek zaten. Ben çıkacağından bile şüpheliyim.
 

Geri
Yukarı