Sezergumus

Hectopat
Katılım
24 Haziran 2017
Mesajlar
190
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, telefon almayı düşünüyorum bu bütçe içerisinde Xperia XA, Lenovo P2, Asus Zenfone 3 modellerini buldum görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar. :)

NOT: Bütçeyi birazcık aşabilir.
 
ZenFone 3 hem a5e göre daha performanslı hem kamerası daha iyi hem daha hem de uzun ömürlü o yüzden ZenFone 3 almanızı tercih ederim.
ZenFone 2 kullanıyorum.
 
Asus zenfone 3 veya Samsung Galaxy A5 2017 öneririm.
Bütçeyi zorlarsanız Huawei P9 almanızı öneririm.
Zenfone 3 kamera konusunda iyi olduğu için öneriliyor.

A5 2017 pek güzele benzemiyor ve bütçeyi biraz aşıyor. Almasına alırım ama pek güzel değil gibi durdu. Huawei P9 da çok pahalı geldi. Xperia X'e baktım Teknosa'dan yoktu artık satılmıyormuş. Teknosa'da ki çalışanda Lenovo P2 önerdi pil ömrü ve performans açısından.

ZenFone 3 hem a5e göre daha performanslı hem kamerası daha iyi hem daha hem de uzun ömürlü o yüzden ZenFone 3 almanızı tercih ederim.
ZenFone 2 kullanıyorum.

Pil ömrü nasıl ? Lenovo P2 ile performans açısından aynı gibi duruyor. Lenovo P2'nin şarjı uzun süre gidiyor ondan daha güzel gözüktü.
 
Pil ömrü olarak Lenovo P2 çok iyidir. Ama performans olarak SD 625 kullanıyor. Güç tüketimi az olan orta karar bir işlemci. X Compact modelinde hem SD 650 hem de HD ekran bulunduğu için hem performansı hem de pil gücü baya iyi. Ama onun da tasarımı pek güzel değil. Lenovo P2'de alabilirsiniz rahatlıkla. O da güzel cihazdır.

Lenovo P2 günümüzde tercih edilebilecek telefonlar arasında pil ömrü açısından en iyi birkaç modelden biridir. Zenfone 3 modelinden çok daha iyidir pil olarak.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı