Note 4'ten hangi telefona geçilmeli?

Ona lafım yok da, Note 4 çöp olduktan sonra atıp yenisi almaktansa bunu üç beş kuruşa halen piyasası varken satıp yeni bir telefona terfi etmek derdindeyim. Yoksa telefondan son derece memnunum.
 
Nasıl işmiş o ya, 700'e sayıyorlar? Ekranı boydan boya çizik ama kasası sorunsuz garantili, kutulu Note 4'ü 1000'e bıraktım ben aciliyeti olduğu için. Seninkinde kusur yoksa internette çok daha yüksek fiyatlara satarsın.
O da garanti değil işte. Önce gönderiyorsun telefonu, onlar inceliyorlar, sonra son fiyat tekliflerini yapıyorlar. Muhtemelen ordan da fiyat kırarlar, yani muhtemelen geçen hafta sıfır almadıysan telefonu 700'e almazlar.

Şuan note 2 kullanıyorum efsane telefon, 2012 den beri kullanıyorum note 8 al dicem de aşırı pahalı.
Geçen yıla kadar ben de yaklaşık 4 yıl Note 2 kullandım, gerçekten efsane bir telefon, hele ki o yıllardaki teknolojiye göre gerçekten şahane bir telefondu. XDA ile topluluk desteği de olağanüstü, Note 4 çıktı, onun özelliklerini eklediler telefona, Note 5 çıktı, onu da eklediler, Note 7 çıktı, fonksiyonel olarak olmasa da görsel olarak bire bir Note 7 oldu telefon. Sonunda pes etti ve anakart arızası çıkardı, ben de eşimin Note 4'üne el koydum.
 
O da garanti değil işte. Önce gönderiyorsun telefonu, onlar inceliyorlar, sonra son fiyat tekliflerini yapıyorlar. Muhtemelen ordan da fiyat kırarlar, yani muhtemelen geçen hafta sıfır almadıysan telefonu 700'e almazlar.
Bi' ara deli gibi telefon al sat yapıyordum, anakartı bozuk ama diğer parçaları sağlam G2 Mini'yi Gaziantep'ten birine sattım. Adam bu telefonun hiçbir yeri çalışmıyor diye yalan söyledi. Ki emindim kalan parçaların çalıştığına. İnternetten birşey satarken herşeyi dürüst bir şekilde konuşup alıcıya sorunları kabul ettirmek lazım. Öyle telefonu gönder, adam baksın falan sakat işler. Bataryayı, kamerayı söküp geri gönderse hiçbir hak talep edemezsin. 700 liraya giderse ya da gittiyse o telefon, çok büyük yazık olmuştur ya da olur. Gerekirse fotoğraflarını bana atın, arkadaşlarla bir konuşayım, durumu olan telefoncudan daha yüksek bir fiyata alsın.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı