WhatsApp Fotoğraf Kaydetme Sorunu

Katılım
20 Aralık 2014
Mesajlar
19.122
Makaleler
6
Çözümler
501
Yer
İstanbul
Başlığa olayı tam anlamıyla özetleyecek bir şey koyamadığım için özür dileyerek başlamak istiyorum. Sorunuma gelecek olursak; zamanında -Ne kadar süre önce olduğunu hatırlamıyorum- Web çıktıktan sonra -Yazının devamında WhatsApp Web'e "Web" şeklinde hitap edilecektir.- Web'den gönderdiğim görselleri telefonumun galeri uygulamasında görebiliyordum, WhatsApp Images klasörüne geliyordu, ki bu klasör normalde sadece bana gelen dosyaların depolandığı klasördür. Aynı klasörün içinde Sent isimli klasör mevcuttur, bu klasörde ise adından da anlaşılabileceği gibi gönderdiğiniz içerikler depolanır. Önceden galeriden görebiliyordum çünkü Sent klasörüne değil diğer klasöre gidiyordu Web'den gönderdiklerim. Ama nedense bir şeyler değişti Web'den gönderdiklerim Sent klasörüne gidiyor ve galeri uygulamamda Sent klasörü içeriğini göremiyorum. WhatsApp değişiklik yapmıştır diye düşündüm.
Ama iki telefondan denediğimde -Galaxy S4 ve Xperia m5- eskiden yaşadığım durumla karşılaştım, istediğim gibi galeride görebiliyordum Sent klasörüne gitmiyor. Ama benim telefonumda nedense böyle bir durum söz konusu. Telefonum Xperia m4. WhatsApp destekle iletişime geçtiğimde ise muhtemelen otomatik bir yanıt olarak SSS kısmına bak vb. içerikle dolu bir geri dönüş aldım. Birisi adam akıllı okuyup cevap verecek mi bilmiyorum. Sorunumu nasıl çözebilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
WhatsApp uygulaması içinden gönderdiğim kişinin profiline girip media kısmından açmam gerekiyor. Galeriden açmak kadar kolay bir şey varken bu ugrastiriyor ve ben kime ne gönderdiğimi hatırlamıyorum. Birine bir şey gosterecekken sırayla herkesi tek tek gezemem.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı