Eğer saydığın yetilere sahip olsaydın açıkçası çöplükte doğsan yine bu halde olmaman gerekiyordu
Hocam açıkça söyleyeyim pek inandırıcı gelmedi. Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum buraya çözüm aramaya gelmemişsiniz siz eğer o amaçla yazsaydınız muhtemelen bir ateş yakardınız yüreğinizde. Kusura bakma tekrardan ama sen muhtemelen içe dönüksün ve hani spora falan git zaten demeyeceğim de kendine bir hedef, çaba veya uğraş bul yani ne diyeyim? Kabullenmemek için yırtınıyorsunuz.
Bana da öyle geliyor hocam. Armut piş ağzıma düş diyen tayfadan bu.Şimdi diyorsun ki 21 yaşına kadar sevgilim olmadı, kafeye git demeyin falan diyorsun, sen hiç karşı cinsle iletişim kurmaya çalıştınmı ya, yakındığın şeyleri yapmaya çalıştınmı yani. Buraya çözüm aramaya değil de daha çok anlatmaya gelmişsin sanki.
Üst kesimlerden bahsediyorsunuz. Bir o kadar da alt kesimi görmemezlikten geliyorsunuz hocam. Fazla pesimistsiniz. Arkadaşların dediği gibi bir doktora görünmeniz en sağlıklısı.
Ben iyi bir şekilde anlattığımı düşünüyorum bu ülkeden nefret ediyorum yapmak istediğim her şeye engel oldular şöyle düşün "senin elini kolunu ve bacağını bağlıyorlar" yüz diyorlar bu durumdayım o havuzda ben boğuluyorum.
Dövme sanatçılığı ve barmenlik yapmayı yani herhangi bir vasıf sahibi olmadan dar gelirle hayatta kalmayı seçmene engel olmak istedikleri için ailenden nefret ediyorsun yani. Ve böyle olup üstün birey olduğunu iddia ediyorsun üstelik. Hayatın ileride sağlam bir tokat gibi çarpacağına emin olabilirsin.
Buradan da anlaşılıyor ki sen depresyondasın hatta manik depresif bozukluğu da olabilir. Kafan muhtemelen çok doludur hep bir düşünceler denizindesindir sen. İstediğin kadar laf yap senin durumun kötü baya.Ben iyi bir şekilde anlattığımı düşünüyorum bu ülkeden nefret ediyorum yapmak istediğim her şeye engel oldular şöyle düşün "senin elini kolunu ve bacağını bağlıyorlar" yüz diyorlar bu durumdayım o havuzda ben boğuluyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.