1950 TL bütçeyi aşmıyor mu canım arkadaşım?Ben de bütçeyi aştığın ve yanlış renk attığın için beğenmedim. Yapacak bir şey yok.
1950 TL bütçeyi aşmıyor mu canım arkadaşım?Ben de bütçeyi aştığın ve yanlış renk attığın için beğenmedim. Yapacak bir şey yok.
Aynı fiyata nova 2 lite varken neden düz alasın beyefendi?Ben de bütçeyi aştığın ve yanlış renk attığın için beğenmedim. Yapacak bir şey yok.
meyergaming.com
1500 TL'nin altında güncel olarak Secuzi en mantıklı seçenek gibi.
Rengi bozmazsa LIG-3601 olabilir.
Secuzi'yi alacağım o zaman, teşekkürler. Rengi kötü falan ama ne yapalım, Machenike G1 Pro kadar da değil en azından.Secuzi derdim ama rengi berbat haberiniz olsun.
Secuzi'yi alacağım o zaman, teşekkürler. Rengi kötü falan ama ne yapalım, machenike G1 Pro kadar da değil en azından.
Tanıdığım 3 kişide ve ben de bir süre olmak kaydıyla 4 kişi kullandık. Herhangi bir sorun olmamıştı.Nova Lite kullanan bir arkadaşım sürekli bağlantı sorunları yaşadığını, kopup durduğunu söylüyordu. Üstüne sen önerdin, tam olarak listeden çıkardım diyebilirim.
Rengine alışırsan bu fiyat bandında en mantıklı seçenek. Başka çare yok gibi. Kötü bir gamepad değil bu arada. Hayırlı olsun.Secuzi'yi alacağım o zaman, teşekkürler. Rengi kötü falan ama ne yapalım, Machenike G1 Pro kadar da değil en azından.
Secuzi'yi alacağım o zaman, teşekkürler. Rengi kötü falan ama ne yapalım, machenike G1 Pro kadar da değil en azından.
Bu tür elişi aktivitelerinde iyice batırırım, hiç riske girmeyeyim en iyisi, bu şekilde kullanırımEliniz yatkınsa boyayabilirsiniz. Bir arkadaşım kendi tasarlamıştı; çok başarılı olamamıştı ama yine de şık duruyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.