Kız arkadaşımı hiçbir zaman unutamam hissi normal mi?

Yok hocam. Öyle olmuyor. Ben bu şahsı gerçek hayatta da gördüm ordan etkilendim zaten. Ben asla sanaldan birseyle etkilenemem. Görmediğim şeye aşık olamam. Benle konuşan bir kız vardı ben konuşmayı bıraktım kendisini ne gördüm ne de bir şey ama umrumda değil mesela şuan istesem bakarım.
Normalde ikinci kızı seçmen lazım gayet öyle oluyor kızlar duygusal onlar bile exi ile sıkıntı yaşayan birini secmez azıcık mantıklı davran.Zaten yaşın küçük de senin yaşlarında ben de oyleydim bu arada ama ders falan bak yani.
 
Biliyorum fakat arkadaşına söylemiş ben ona söyleyeceğim uygun zamanda diye. Onu bekliyorum yakınlığı artırmaya çalışıyorum ama utanıyorum olmadı arkadaşından biraz daha laf almasını isteyip ben söyleyeceğim.


Verdiğiniz tavsiye için teşekkürler ama ben spora gitsem de süreklilik mentalitesinde olan biri değilim yani gidip bırakırım boşa para israfı benim için.
Olum bu nasıl bir şey sen erkeksin senin sürekli çalışman gerekecek o zaman ne yapacaksın bu kadar zayıf olma acıya biraz diren zor gelen şeylerin üzerine git emin ol bir noktadan sonra keyif alacaksın ama hayat her zaman böyle geçmeyecek uyan karı kız bi yere kadar benden sana bir abi tavsiyesi. Uyan ve kendine gel benim mentalim yok oyum yok bunları bırak şartlara uyum sağla ve sadece yap git yap kardeşim insanlar ne düşünecek ne diyecek diye bakma sen ne hissediyorsun nasıl hissediyorsun ona bak başka seçeneğin yok. En iyisi bu!
 
Şunu da kavradım, bu hayatta sıfadınız maymunla eş değerse kazanamıyorsunuz hiçbir anlamda.
Sıfatın değil de düşünce yapın bu kadar ezik olursa evet, hiçbir anlamda kazanamıyorsun. Bu ders çalışırken kendine ''ben gerizekalıyım, bir halt başaramam'' demek gibi bir şey. Kendi değerini kendin düşürüyorsun.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı