PC’ye RGB LED inceleme ve montaj

Youtube'da dolaşırken RGB aydınlatmalı kasalara rastladım ve çok hoşuma gitti. Araştırdıktan sonra kargo için beklememek için GittiGidiyor'dan sipariş ettim.

Ürün geldikten sonra kutu açılış ve montajını tamamını 8 dakikalık bir videoya sığdırdım. İlk video düzenleme işim olduğu için biraz zamanımı aldı ama ilk deneme için iyi iş çıkardığımı düşünüyorum.

Anlatıma geçersek kasa ölçülerini aldım ve belirtilen kesme noktalarından kestim. Daha sonra yapışkanları çıkarıp kasanın çerçevesi etrafına yapıştırdım. Ani bir karar değişikliği ile videoyu çektikten sonra RGB LED'leri kasa kapağına tekrar montajladım. (Son halini birkaç fotoğraf ile göstereceğim.) Son olarak da kasa kapağını tekrar yerine taktım. Montaj bu kadar sürdü.

Toplam 31 TL tuttu ama görsel olarak buna değdiğini düşünüyorum. Şu ana kadar bir sorun görmedim.
Sormak istedikleriniz varsa çekinmeden sorabilirsiniz. İlk olmasa da video ve inceleme işlerinde yeniyim hata yaptıysam affola. İyi forumlar.

Montaj ve İnceleme :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasa kapağına yapıştırdığım RGB ledler.

kapak.jpg


Kasanın RGB LED'lerle genel görünümü.

a.jpg
b.jpg
c.jpg
d.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Müzik tanıdık geldi telif yemeyesin. :) Eline sağlık. Bu kasa kapağına neden bant ile yapıştırdın? Bunlar zaten kendinden bantlı geliyor bildiğim kadarıyla.
Muhtemelen bazı yerleri yapışmıyor. Bende kasa kapağına kendi yapışkanıyla yapıştırdım. Ama bazı yerleri tutmadığı için çift taraflı bantla işi hallet işim.
Başarılı bir çalışma olmuş. :)
 
Müzik tanıdık geldi telif yemeyesin. :) Eline sağlık. Bu kasa kapağına neden bant ile yapıştırdın? Bunlar zaten kendinden bantlı geliyor bildiğim kadarıyla.
Biraz az yapıştığı için ve sağlam olsun diye yapıştırdım. Müzik hakkında bilgim yok çok kullanıldığı için telif olmaz diye düşündüm. Peki telif olmayacak arka plan müzikleri nereden bulabilirim ?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı