Hunt Down the Freeman'ı satın almayın!

Birisi12345

Hectopat
Katılım
28 Ağustos 2017
Mesajlar
114
Geçtiğimiz aylarda duyduğumuz, hayran yapımı bir standalone Half-Life oyunu olan Hunt Down The Freeman'ın arkasında yatan karanlık gerçek ortaya çıktı peki bunlar neler?
Para toplama kampanyasında sadece 12 dolar almasına rağmen çıkması, yapımcının oyunu Steam Greenlight'dan Steam mağazasına taşımak için kullandığı botlar, sadece 25 dolara yaptığını ve çalıntı asset animasyon vs kullandığını inkar eden yapımcı, Steam mağazasında kullanılan fotoğrafların bazılarının Black Mesa oyunundan alıntı olması ve daha neler neler.

İyisi şu videoya bir göz atın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Nasıl böyle bir işe kalkışabilirler acaba ya. Çok üzüldüm ama ben bu işe. Valve yıllardır hiç bir oyunun üçüncüsünü çıkarmaz, fan dostlarımız bile bunu bize yaparken biz ne yapalım. Sakın yanlış anlamayın burdan biliyorsan sen yap anlamı da çıkarmayın lütfen. Anlarım bazı kesitler alınabilir ama nasıl ya üzülüyorum yıkılıyorum ve gidiyorum...
 
Oyun tabirinin içine ediyorlar ve hayatını oyuna adamış birisi olarak bu beni üzüyor. Herkes para kazanmaya odaklandığı için tüm oyunlar birbirine benzemeye başladı.! Açık dünya ve çevrimiçi koyalım gelsin paralar, yazık.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı