Asus N56VZ HDD Eklemesi sonrası donması

The-Invoker

Hectopat
Katılım
31 Ekim 2016
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Technopat ailesi, dizüstü bilgisayarımdaki DVD bölümüne ek HDD taktım. Gayet güzel okudu ve kullanabiliyorum buraya kadar problem yok fakat bilgisayara reset atarken ya da kapatırken donup birkaç dakika sonra mavi ekran hatası veriyor. BIOS'u kurcaladım fakat düzelmedi. Ara sıra Harddisk içinden 'tick' diye ses geliyor ama bozuk olsa hiç çalışmazdı diye tahmin ediyorum. Bu arada 5 yıllık bir Harddisk fakat hiç kullanılmadı. Laptop markası Asus N56VZ ve BIOS son sürümde. Konu ile alakalı bilgisi olan yardım ederse sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
HD Tune PRO yazılımını indirip harddiskinizi seçerek health kısmını paylaşın. SSD Caddy ile taktığınız harddiski çıkardığınız zaman bu problemlerle karşılaşıyor musunuz?
 
Kusura bakmayın dünden beri yasaklı olduğum için cevap veremedim.
Buyrun;
Adsız.png
 
Caddy aparatıyla taktığınız disk hem yeni ve sağlam bir disk. Caddy aparatında olan diskinizi çıkarıp işletim sistemi kurulu olan diskinizi Caddy aparata takıp dener misiniz? Caddy aparatta bir problem olabilir.

Ayrıca minidump dosyalarını paylaşın.

Minidump Dosyalarını Upload Etme
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı