Bilgisayarın yeniden başlaması ve BIOS'a atması

Murat5038 Yaklaşık bir buçuk yıldır temizliğini kendim yapıyorum. Onun haricinde bir yere götürüp ayriyeten bir şey yaptırmadım. Onun öncesinde 6 ayda bir götürüp bakım yaptırırdım. Şimdi gidip bırakınca içim içimi yiyor 2 gündür malum 5-6 milyarlık kasa.. Ayriyeten güncellemeleri falan soruyorsanız biosu yeni sürüm geldikçe güncelledim driverları hep takip ederim. Fakat olan oldu şimdi içim içimi yiye yiye beklemek zorundayım malesef..
 
Murat5038 Sıcaklıkları kontrol ettiğim de bir problem yoktu. Resimdeki uyarıyı sıcaklıktan verdiğini sanmıyorum fakat ilgimi çekti. Sizce bu sebepten ötürü oyuna girdiğimde pc restart atıp (power supply surges detected during the previous power on) uyarısı vermiş ola bilir mi?
 
Dediğim gibi bu önerileri çoktan denedim ve fayda vermedi. Kasa bende değil ayrıca yukarıda yazdığım gibi belirli bir kuruluşa verdim kontrolden geçecek.
 
Evet arkadaşlar sorunun ekran kartından olduğu belirlendi. Klasik evga 980 ti ısınma problemi kısacası. 1 yıl garantisi var vatana vereceğim bakalım.
 
Murat5038 Elbette her öneriye açığım, fakat ekran kartını kendim açarsam malum firma garantiden çıkarıyor. En iyisi böyle gönderip test ettirmekti. Kronik ise para iadesi işime gelecek stokta 980 ti evga yok çünkü. 1080 ti yükseltirim. Her şerde bir hayır var elbet. Bakalım 1 ay içinde dönüş olacak yine buraya yazarım neden olmuşsa.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı