Peugeot 206'ya neden alınmaz deniliyor?

  • Konuyu başlatan Zwsup
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 546

Zwsup

Hectopat
Katılım
13 Nisan 2022
Mesajlar
685
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi akşamlar herkese öncelikle, ilk arabam olarak Peugeot 206 1.6 Quiksilver düşünüyorum ama, araba ile ilgili okuduğum yorumlar hiç kimsenin bu arabaları almaması yönünde babam kullanmış zamanında hiçbir arızası olmamış arabanın. Bende 206'nın 1.6 versiyonunu alıp kullanmak istiyorum ama etrafımdan aldığım duyumlar gözümü korkutuyor ne yapmalıyım sizce?
 
Hocam Peugeot'un direk marka olarak alınmayacağını düşünüyorum ben. Dediğiniz modellerde hep elektriksel problem yaşanıyor, yaşanmaması %2 ihtimal falan.
peki ben ilk araba olarak ne alacağım en sonunda o alınmaz bu alınmaz diye diye gidicem kartal alıcam bi tane :/.
 
İyi akşamlar herkese öncelikle, ilk arabam olarak Peugeot 206 1.6 quiksilver düşünüyorum ama, araba ile ilgili okuduğum yorumlar hiç kimsenin bu arabaları almaması yönünde babam kullanmış zamanında hiçbir arızası olmamış arabanın. Bende 206'nın 1.6 versiyonunu alıp kullanmak istiyorum ama etrafımdan aldığım duyumlar gözümü korkutuyor ne yapmalıyım sizce?

Ben yerinizde olsam 106 gti alırım ama gti ında güzelliği yanında bir o kadar kötülüğü var alt takım çöp üstüne gti motoru geçirmişler aşırı manasız fren desen tutmuyor hak getire bütçenizi söylerseniz yardımcı olurum.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı