Xbox Series S hala alınır mı?

@Darknight31 değil o kadar kötü, abartmış. Kendisi de yazmış husumetim vardı diye zaten. Ama en yeni oyunlarda tabii çok iyi değil performansı, bu bütçe konsolu. Fiyatı da ona göre. Fakat bunun sıfırı alınmaz mesela, bunun yerine PS5 veya X alınır. Gidin ikinci el alın.

Oyun testlerine buradan bakabilirsiniz:

FPS, çözünürlük vesaire hepsini videoda söylüyor adam.

İşin şakası bir yana insanlar halen PS3 bile kullanıyor, dediğiniz gibi Series S çok çok kötü bir konsol değil ve fakat yeni nesil oyunlar işin içine girince verilen parayı hiç hak etmiyor. İkinci el PS5'ler bile 14-15'e bulunabilirken diyecek çok fazla söz yok aslında.
 
@PROTECTQ Hocam ikinci el fiyatını bilmiyorum ama 8-9 falansa bütçesi de o kadarsa alabilir, ileride satar.

Bende tabii ki bunu kullandım, daha iyi performans istedim X'e geçtim. Bütçe konsolu olduğu her halinden belli oluyor yani.

Olay bütçede bitiyor, bende de PS3 hala var bu arada. PS2 bile var. Arada kullanıyorum, neden olmasın :D
 
Eğer arkadaşınızda var ise gidip deneyin hocam. Ama şunu unutmayın hocam eğer GTA 6 oynama gibi bir düşünceniz var ise Series S'te çamurdan başka hiçbir şey göremezsiniz.

Hocam çamur görüntü dediğiniz çok abartı bir durum bazı kişiler sırf GTA 6 oynamak için Series S alıyor neyse GTA 6 çıkınca daha iyi anlarız.
 
Hocam çamur görüntü dediğiniz çok abartı bir durum bazı kişiler sırf GTA 6 oynamak için Series S alıyor neyse GTA 6 çıkınca daha iyi anlarız.
Hocam en kötü ihtimalle şöyle bir şey olur:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Tabii donanım olarak tamamen farklılar, PS3 bayağı güçsüz ama örnek olsun diye yani. Çıkınca göreceğiz ama tahminen 1080p 30 FPS civarı olur. X ve PS5'te de upscale ile 4K ve 30 FPS olur.
 
Ben çok yüksek grafikleri olan oyunları oynamıyorum zaten en fazla RDR 2 oynarım diğerleri de Fortnite Valorant eFootball FC26 Forza Horizon 5 bunlarda da mı sorun çıkarır.
 
@Darknight31 Yok hocam, bunlar yeni oyun değil.

Bunlarda asla sorun çıkarmaz.

En yeni oyunlarda sorun çıkıyor. Yani sorun dediğimde aslında çok performanslı oynatmaması, görüntüsünün çok iyi olmaması.

İlk sayfada YouTube kanalı attım, ondan bakın istediğiniz oyunların performansına.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı