CS2'de AK-47 silahı için yapılan tier list

60-90 dolara F/P diyor adam sizin kadar zengin olmak vardı hocam:D

Pek zengin değiliz hocam. Keşke olsak. Ak'ye göre 60-90 arası cidden fiyat performans.

Seçkin yapım ilk aldığım ak skiniydi. Benim için yeri ayrıdır. Objektif bakınca da leşten fazlasını hak ediyor bence.

Çok eski skin hocam göze hitap etmiyor artık. Oyunda kullananda pek fazla kalmadı seçenekler arasında sonlarda herkesin.
 
60-90 dolara f/p diyor adam sizin kadar zengin olmak vardı hocam:D
Hocam zaten 30 dolar ve altına kadar Yarış Faresi, Hayalet Bozgunu, Buz Kaplamalı gibi klasikler var diğerleri de dümenden skin. Ben zamanında 2-3 tane aldım diğerleri o kadar pahalı ki 60-90 harbi F/P kalıyor.
 
Hocam zaten 30 dolar ve altına kadar Yarış Faresi, Hayalet Bozgunu, Buz Kaplamalı gibi klasikler var diğerleri de dümenden skin. Ben zamanında 2-3 tane aldım diğerleri o kadar pahalı ki 60-90 harbi F/P kalıyor.
Başta dediğiniz skinlerin yüzüne kimse bakmıyordu hocam, 5-6 dolardı hepsi. Inheritance harbi sağlam skin şuan alsam tüm skinlerimi satmam lazım da kiyamiyor insan.
 
Case Hardened kesinlikle S+ özellikle bazı patternleri, Inheritance S+ ama S de kabul edilebilir, Wild lotus çok overrated tek özelliği yeşil olduğu için emerald, gamma, hedge maze tarzı kombolarda kullanılıyor. Fire serpent overrated bence. Asiimov ise en azından bir A hak ederdi.

Tabii hepsi kişisel zevk.
 
Case Hardened kesinlikle s+ özellikle bazı patternleri, ınheritance s+ ama s de kabul edilebilir, wild lotus çok overrated tek özelliği yeşil olduğu için emerald, gamma, hedge maze tarzı kombolarda kullanılıyor. Fire serpent overrated bence. Asiimov ise en azından bir a hak ederdi.

Tabii hepsi kişisel zevk.

Case Hardened s+ olması çok zor hocam. Pattern bazlı olduğu için bayağı kötü patternleri var. Dandik Case Hardened kullanacağıma gider imparatoriçe kullanırım.
 
Arabesque gördüğüm en abartılan skin hocam. Bu kadar nadir olmasa abartılmaz.
Kısmen haklısınız hocam ama Arabesque kısmen PUBG’deki altın kaplama skin gibi düşünün, olayı detayı yok gibi gözüküp dediğiniz gibi nadir olması. Hydroponic hariç tüm AK skinlerini kullandım bence AK’nin Dragon Lore’u gibi bir şey.
 
Case Hardened ve Gold Arabesk kesinlikle S+, x-ray A tier, hydroponic S, green laminate blue laminate gibi skinler B, Redline ve fuel injector S. Diğer kısımlara katılıyorum
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı