Asus GPU Yeşil Görüntü Sorununa Servis Sorun Yok Diyor

2. olanda değişmezler ama sen yine de bir söyle.

Öncelikle günaydın hocam dün 19. İş günü denildi ve bu gün aramam gerektiğini söylediler. Biraz önce aradım eğer öğle saatlerine kadarda bir değişim olmassa forum oluşturacaklarını söylediler. Şimdi benim anlamadığım 20 iş günü geçti sonuçta ve benim değişim hakkım yok mu ? 1. gönderiş veya 2. gönderişin bir önrmi yok bence. 20 iş günü oldu sonuçta.
 
Son düzenleme:

Hocam b maddesinde de bu iş günü mevzusu var :) zaten a maddesine gerek kalmıyor 20 iş gününü aştığı için yada ben mi anlamıyorum ? Bu arada talebi oluşturdular hocam telefondaki yetkiliden detaylı bilgiler de aldım büyük ihtimal değişim hakkında olumlu yanıt çıkar dedi yasal yoldan dedi. Ama kesin bir şeyde söyleyemiyoruz dedi pazartesi günü belli olacakmış.
 
Son düzenleme:
Tekrar bir güncelleme yapayım, bu gün beni aradılar ve değişim talebinin hala cevaplanmadığını söylediler. Bu gün onarım durumuna bir bakayım ne durumda dedim. Baktığımda onarım durumu beklemeden ürün onarımda diye değiştirilmiş. Gerçekten hizmet kalitesi 0. O kadar dediler bir sorun yok bir sonuç çıkmadı diye işleri zora sokunca sorunu buluyorlar. Bu tür bilgisayardan anlamayan insanların ne işi var ki teknik servislerde. Bu saatden sonra istedikleri kadar onarsınlar artık beklemeyeceğim onca süre bozuk kartı kullandırttılar bana. Değişim talebinde kararlı olacağım. Bu arada GPU ile ilgili bir sorun varmış ve yedek parça takmışlar test eiyorlarmış öyle söyledi yetkili kişi. Cevaplarınız için teşekkür ederim. @Murat5038 Sizede çok teşekkür ederim efendim çok yardımcı oldunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tekrardan bir güncelleme daha yapacağım maalesef sorun üzerine sorun çıkıyor. Dün değişim talebi çıkmıştı elimde değişim formu yok fakat ben işimi garantiye almak için bir stok sorgulaması yaptım ve vatan bilgisayarda stoklarında olmadığını ve para iadesi vereceklerini söylediler. Bende para iadesi almak istemedim. Bana distribütör ile konuşun dediler, konuştum onlarda stok kontrolü için yetkilerinin olmadığını ve mail atmamı istediler. Şu an cevap bekliyorum. Eğer stoklardada yoksa mecbur ekran kartının onarımına devam ettireceğim. 500 tl fiyatına aldığım kart şu an 900 tl civarında. İade alıpda üstüne ekleyecek bütçemde yok. Birde oda yetmezmiş gibi eğer onarıma devam ettirirsem birdaha değişim veya iade talep edemezmişim. Sonuçları yazacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar, İşler maalesef kötü bitti tekrar onarım istemiştim bu seferde ürünün yedek parçası yokmuş. Anlayacağınız ortada kalmış bulunuyorum mecbur iade alacağım. Herkese teşekkür ederim. Umarım bu şekilde birinin başına gelirse konumuzdan bir şeyler çıkararak benim gibi sorunlar yaşamazlar.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı