Teşhir Ürünü Fotoğraf Makinesi Alınır mı?

OguzhanA

Kilopat
Katılım
16 Mayıs 2016
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir fotoğraf makinesi almak istiyorum. Bir süre araştırma yaptım, çeşitli makineleri inceledim. Ama aklıma takılan bir sorun var. Teşhir ürünü ile sıfır ürün arasında neredeyse 500 TL kadar fark var. Teşhir ürünü bildiğim kadarıyla sadece rafta sergileniyor. Teşhir ürünü bir fotoğraf makinesi alınır mı? Bir sorun yaratır mı?
 
Rafta sergileniyor ama insanlar elliyor, dokunuyor, objectivi takip cikariyor hatta bazi dengesizler mekaniklerine o kadar hayvani bir sekilde basiyorlarki bir kirmadiklari kaliyor. Body'nin icindeki aynayi parmaklayani bile gördü bu gözler.

Ayrica shutter sayisi düsüyor, kac fotograf cekildigini bilemezsiniz zira. Ancak aldiktan sonra bazi programlarla görebilirsiniz.
Kisacasi tavsiye etmiyorum.

Sevgiler :)
 
Teşhir ürünü rafta durduğu gibi durmuyor maalesef. Her yerini ellerler, tuşlarına sert basarlar, geri koyarken çarparlar. Bence pek bulaşmayın. İstanbul Bilişim mağazası mesela kimse oraya gezmeye gitmez. Genelde alacağını internetten bulup gidip alıp çıkanların yeridir. Orada olsa teşhir ürünü belki olabilirdi. Kapalı kutudaki ürün ile teşhir ürünü neredeyse aynı temizliktedir. Orayı da bir inceleyin isterseniz. Belki istediğiniz modeli oradan bulabilirsiniz.
 
@Neseli Enginar' ın da dediği gibi shutter sayısı önemli. Sınırlı bir sayıdan bahsediyoruz sonuç olarak. Bunu çeşitli yazılımlarla öğrenebilirsin ama tabii mağazada bunu öğrenmen pek mümkün değil sanırım. Tanıdık satış elemanı gibi bir imkanın yoksa tabii.
 
Ben teşhir Led TV aldım sorun olmadı ama fotoğraf makinesi farklı olabilir. TV'de kurcalama olayı fazla olmuyor. Sonuçta netliğine bakıyor genelde herkes.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı