tempestian
Beğeniler
1.630

Profil mesajları Son etkinlik Mesajlar Hakkında Mesaj bölümleri

  • Laptop'umda Arch Linux, Ubuntu, Gentoo, Debian denemiştim ve her birinde de yaklaşık yarım saat kullanım sonrasında ekran simsiyah oluyordu. Ses geliyordu ama görüntü için yeniden başlatmak gerekiyordu. Geçen gün @Rona hocam Fedora önermişti. Ben de baktım Gentoo'da da aynı sorunu yaşıyorum, Fedora kurdum. Dün sabahtan beri Fedora kullanıyorum, gece boyu laptop açıktı ve oyun indirmedeydi. Sabah uyandığımda ekran hâlâ sorunsuz şekilde açık. Sırf bu nedenle bile Fedora'da kalabilirim çünkü o sorun benim için çok büyük dertti.

    Evet forumda olmamamın ana sebebi oyun bağımlılığı...
    Hocam yeni dağıtıma geçeceğim ama çok kararsızım (ayıptır söylemesi son 4 aydır teknolojiden çok fizikle ilgilendim) NVIDIA ekran kartı için, oyunda iyi performans veren stabil bir dağıtım önerir misiniz?(LoL performansı önemli)
    tempestian
    tempestian
    Yarın Gentoo'ya dönmeyi düşünüyordum ama Nobara'yı denemek takıldı aklıma.
    • Beğen
    İfadeler: Rona
    Nixist
    Nixist
    Hocam Vanguard geliyor ne yapacaksın ?
    tempestian
    tempestian
    @Regicide Fedora'ya geçin hocam. Şu anlık en sorunsuz o gibi duruyor. 1 aydır sorunsuz kullanıyorum. + olarak Linux'u terminalsiz kullanabilirsen Linux'a geçerim diyen bir arkadaş için terminalsiz kullanmayı deniyorum kurduğumdan beri. Sürücü ve codecler dışında terminal kullanmadım.

    Ufak bir sebeple geri dönmem gerekti. :) Belki aranızdan ayrılmam ve foruma geri dönerim.
    Görüşmek üzere dostlarım. Bu sıralar hiçbir forumda takılasım yok. Bir süredir oyunlara gömülmüş bir durumdayım. Onun dışındaki zamanlarda da vaktimi sevgilime ayırıyorum. Buralarda dolaşmaya vakit kalmıyor. Zaten sürekli sorulan soruların aynı olması da sinirimi bozuyor. Görüşmek isteyen olursa beni diğer platformlarda tempestian veya turktempestian adı ile bulabilirsiniz. Görüşmek üzere. :)
    Yaklaşık 1 haftadır Windows 10 kullanıyordum. Linux'a geri döndüm. Sıkıldığın misafirden eve dönmüşçesine mükemmel bir his. 🥰
    2023-09-01-204621_hyprshot.png
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…

Yeni konular

Geri
Yukarı