Paper.C
Beğeniler
5.373

Profil mesajları Son etkinlik Mesajlar Hakkında Mesaj bölümleri

  • Paper.C
    Paper.C
    En son müzik videosuna beğenmedim atmışım onu mu diyorsunuz hocam?
    William Butcher
    William Butcher
    Evet. :) O tür müzikleri pek sevmem, beğenmedim attığını görünce yazasım geldi.
    • Muhteşem
    İfadeler: Paper.C
    Paper.C
    Paper.C
    @William Butcher tür bana pek hitap etmiyordu dinledim gerçekten hoşuma gitmedi öylesine bastım. Yalnız kalbime indiriyordunuz bir anda SSD konularına falan yazdığım mesajlar gözlerimin önünden geçti dedim neyi yanlış yaptım acaba.😅
    Moderasyon ekibi tersinden kalkmış galiba.

    Ekran Alıntısı321.PNG
    Bu stable diffusion çok iyiymiş en son midjourney ve DALL-E deneyebilmiştim sonra daha gelişir bunlar diyerek salmıştım. Çözünürlük oldukça düşük olsa ve çok zaman alsa bile GTX 1050 ile fena olmayan görüntüler oluşturulabiliyor ben hiç çalıştıramam falan diye düşünüyordum. Ekran kartım bozulsada yenisini alsam diye bekliyorum açıkçası ama bu stable difussion bana gidip dalından bir 4060 Ti koparma isteği verdi.

    Son 2-3 saattir bunu yapıyorum bunlar ise aldığım güzel sayılabilecek çıktılar.

    00005-1737086301.png


    00006-1199406155.png


    00008-246212050.png


    00009-246979678.png
    Bundan önceki profil mesajımdaki SSD için bir inceleme yazmıştım ama yayınlamama kararı aldım kusura bakmayın. Bu mesajı yazdığım gün üst üste 4 uyarı yemem ve konun hazır olan taslağının da uyarı sebebiyle kaybolması bu kararımda önemli bir etken. Ayrıca foruma karşı eskisi gibi hevesimin kalmadığını da fark ettim. Yine aktif olmaya devam edeceğim fakat eskisi gibi içimden bir şeyler yapmak gelmiyor.

    Kendime eleştiri yapacak olursam son birkaç gündür emoji banı sebebiyle beğenmedim basıp geçeceğim öneriler yapan kişilerle münakaşaya giriyorum sadece sıkıntıdan dolayı. Bunu yapmamalıyım kimse bir şey kazanmıyor böyle olunca.
    Normalde sistemimde 250 GB M.2 240 GB SATA SSD olmak üzere 2 SSD bulunuyordu SATA(PNY CS900) olanı başka bir bilgisayara kurmuştum epeydir 250 GB M.2 ile idare ediyordum az önce Micron 1300 sipariş geçtim Çiçeksepeti teknoraks üzerinden. Güzel indirim yapmışlar 450 liradan 340 liraya falan inmiş.

    Birkaç güne elime ulaşır sonrasında izlenimlerimi aktarırım isteyen olursa.
    Kale kapısı gibiyim geçit vermiyorum:)


    Gerçi hiç özlememişim böyle laf anlatmayı. O kadar anlat anlat gelen cevap gülünç.

    -Ben kullanıyorum sorunu yok.

    İşte bilgi eksikliği burada ortaya çıkıyor. Ben çoğuldan bahsediyorum o tekil anlıyor. Sanki senin farende sorun olmayınca öteki fareler sihirli bir şekilde problemsiz oluyor.

    Şu öneriler gündüz gelse beğenmedim basıp geçerdim ya neyse...
    cumali_032
    cumali_032
    Hocam Paper kağıt demek Paper.C kağıt adam mı?
    Paper.C
    Paper.C
    @cumali_032 teşekkürler hocam şu foruma başladığımdan beri ilk soran sizsiniz bu soruyu epeydir birileri sorsun diye bekliyordum.

    En başında öylesine bir nickti benim için fakat foruma bu nick ile üye olduktan sonra ufak bir kelime benzerliğinden yararlanmak istemiştim. Paper.C (papercrow, papercrown) ufak bir bilmece gibi düşünüyordum pp fotoğrafına taç arka plan fotoğrafına ise karga koymam bir tesadüf değildi. Fakat görüldüğü üzere ne eski pp duruyor ne de arka plandaki karga bunu ise ayrı bir sebebi var. Son zamanlarda aylak adam romanını okumamın üzerine bir de forumdaki bir arkadaşın pp değişmem için olan ısrarlarına dayanamayıp değişmiştim.

    Şimdi ise romandaki C. Karakterine gönderme olarak kullanıyorum ismin sonundaki .C kısmını.

    Aslında bir nick için bu kadar edebiyat kasmaya hiç gerek yoktu fakat biraz eğlencenin pek zararı olduğunu düşünmüyorum.
    cumali_032
    cumali_032
    Oow güzel hocam. İlk soran ben olduğuma göre iyi :) Öyle ciddi sormamıştım ama anlamı varmış. Bu arada size istek göndermiştim, kabul ettiniz ama mesaj yazmadınız. Sizinle konuşmayı isterim :)
    Ben artık biraz "korsan olley" olmaya başlıyorum bu Steam indiriminde 400 lira koydum kenara oyun falan alacağım sonra ömrümde hiç kullanmamama rağmen korsan falan bakarım herhalde.

    (İleride durumum olursa parasını ödeyip alırım onda sorun yok ama şu anda 2000 TL'ye falan sepet yapmam mümkün değil birileri gibi)

    Bu arada 3000 mesaj olmuşum kutlu olsun.
    Profil olarak şöyle bir şey yapmayı düşünüyordum ama Photoshop'tan pek anlamadığımdan en fazla bu kadar oldu. Silecektim ama burada dursa daha iyi olur gibi. Belki ileride daha iyisini yapacak kadar bu konuyla ilgilenmiş olurum.

    32132131.png
    Şu mesajıda profilime ekleyeyim soran olursa hızlıca atarım.

  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…

Yeni konular

Geri
Yukarı